Bvlgari Omnia Crystallineeau de toilette hölgyeknek

85×
Bvlgari Omnia Crystalline eau de toilette hölgyeknek
Bvlgari Omnia Crystalline eau de toilette hölgyeknek
Akció
Spóroljon
28000Ft

Spóroljon 50%
65 ml
13990Ft

Kód: BVL0136 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 03. 31.
Csomagküldő – átvevőhely
kedd 2020. 03. 31.

Bvlgari Omnia Crystalline parfüm leírása
Összetétel

Emelje ki természetes érzékiségét bármely pillanatban, amikor csak szeretné! A Bvlgari Omnia Crystalline Eau de Toilette hölgyeknek ebben megbízható társa lesz. Ez az illat nemcsak az ön mindennapjainak tökéletes kiegészítőjévé válik, hanem a nőiesség friss és decens ünnepévé is.

  • púderes-virágos illat
  • modern nőknek
  • tavaszi és nyári hónapokra ajánljuk

Az illat összetétele
Az egzotikus, ázsiai nasi gyümölcs és a bambusz különleges jegyeit már a fejillatban érezheti. Hozzájuk később a lótusz tiszta, púderes illata csatlakozik, majd az alapillatban földes balsafa dominál.

Az illat története
A kristályok tisztaságát és hibátlanságát az illatkompozíció mellett a Bvlgari Omnia Crystalline üvegcséjében is megtalálja. A ragyogóan kristályos illat alkotója Alberto Morillas parfümőr.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bambusz, nashi
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
lótusz
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
balsafa
Az illat fajtája
virágos, vizes

Bvlgari a márkáról

Képzeljen maga elé olyan, hagyományostól eltérő anyagokat, élénk színű kombinációkat és semmivel össze nem téveszthető motívumokat, melyek tökéletesen harmonikus formában egyesülnek. Ez a Bvlgari márka. Divat- és kozmetikai darabjai második bőrként teszik teljessé az egyéniségét.

Az olasz Bvlgari vállalat a mai napig büszkén viseli alapítója, Sotirio Bulgari nevét, akinek köszönhetően már 1884-ben megkezdte működését Rómában. A márka így immár több mint 130 éve nemcsak luxus divattermékeket, divat kiegészítőket, de Art Deco stílusú ékszereket is kínál.

Ugyanakkor a Bvlgari parfümgyártásáról is híres. Világszerte nem egy Bvlgari parfüm semmivel össze nem téveszthető kompozíciója hódította már meg a nők és a férfiak szívét. Például a ragyogó drágakő inspirálta női Bvlgari Omnia manapság azon legendás parfümök egyike, melyek az évek során limitált és állandó kiadás formájában is számtalan különböző díjat megéltek.

A Bvlgari nemcsak a tökéletesség szimbóluma, de egyben olyan márka is, amelyet nem hagy hidegen a bolygónk sorsa. Aktívan részt vesz a tartós fenntarthatósághoz vezető út keresésében, és gondot fordít egyéb globális kihívásokra is.

Értékelés Bvlgari Omnia Crystalline