Bvlgari Omnia Crystalline Eau de Toilette hölgyeknek limitált kiadás Omnialandia

2×
Bvlgari Omnia Crystalline Eau de Toilette hölgyeknek limitált kiadás Omnialandia
Bvlgari Omnia Crystalline Eau de Toilette hölgyeknek limitált kiadás Omnialandia
65 ml
17 410Ft

26 785Ft / 100 ml, áfával
Kód: BVL07445 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap csütörtök 2021. 01. 28.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2021. 01. 28.

Bvlgari Omnia Crystalline parfüm leírása
Összetétel

A kristály tökéletessége inspirálta a Bvlgari Omnia Crystalline Eau de Toilette illatát. Gyengéd és szelíd akárcsak a virágszirmok érintése. A limitált kiadású illat új csomagolást is kapott és egy csodás, díszített dobozban relyti az illatot. Tökéletes választás mindennapi viseletre bármilyen romantikus nőnek.

  • főként melegebb időjáráshoz
  • limitált kiadás
  • virágos illat

Illat összetétele:
A Bvlgari Omnia Crystalline illata igazán letisztult, mégis rafinált kombinációt relyt flakonjában. Már az első típusokban érezhetjük a bambusz és a körte üde illatát, amelyhez a romantikus lótusz társul a szívilatban. Legtovább bőrén az alapjában található balsafa, tölgymoha és a pézsma illata marad meg.

Illat története:
A limitált kiadású Omnia Crystalline nőies, romantikus illat amely tökéletes választás bármilyen hölgynek. Alberto Morillas alkotta az illatot, amely először 2008-ban jelent meg. Azóta rengeteg romantikus hölgy szívét és társasága figyelmét is elnyerte. Utánozhatatlan és felejthetetlen kombinációja a virágos, fás tónusoknak.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bambusz
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
lótusz
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
balsafa
Az illat fajtája
virágos, vizes

Bvlgari a márkáról

A Bvlgari illatok ékköveknek számítanak az illatok világában. Az ékszerészet és a parfümkészítés ötvözésével fejezik ki a Földközi-tenger pompáját és varázsát. Az olasz márkát úttörő szellemisége, a pompa iránti érzéke és a színek mesteri alkalmazása teszi kiemelkedővé.

A Bvlgari márka története 1884-ben kezdődött az örök városban, Rómában. A márka eleinte ékszerekkel foglalkozott, majd később órákkal. Az első Bvlgari parfüm 1992-ben látta meg a napvilágot, és a luxusmárka azóta számos sikeres kollekciót jelentetett meg: ilyen például az Omnia, a Man vagy a Goldea és a Splendida.

A Bvlgari parfümökben a világ minden kontinenséről, a természetből és a sokszínű világból származó inspirációk rejlenek. Megalkotásukon a világ legjobb parfümőrei dolgoznak, és maguk az üvegcsék is olyanok, mintha gyönyörű ékszerek lennének.

A Bvlgari márka küldetése, hogy a természetes ékkövek feldolgozásának örömét terjessze a világban.

Értékelés Bvlgari Omnia Crystalline2