Bvlgari Omnia Crystalline Eau De Parfum eau de parfum hölgyeknek

80×
Bvlgari Omnia Crystalline Eau De Parfum eau de parfum hölgyeknek
Bvlgari Omnia Crystalline Eau De Parfum eau de parfum hölgyeknek
65 ml

Kód: BVL0710 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Választhat egy Notino Safety Kit és egy Notino Travel Kit közül a kosarában ajándékként, ha 17 000 Ft felett vásárol parfümöket.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

Leírás Bvlgari Omnia Crystalline Eau De Parfum
Összetétel

Kristályosan tiszta és ragyogó – ez a Bvlgari Omnia Crystalline Eau De Parfum hölgyeknek. Az illat kifinomult elemei a törékeny nőiességet ünneplik. 

  • virágos, nőies illat
  • nők számára bármely korosztályból
  • mindennapos viseletre és estére is ajánlott

Az illat összetétele
A kifújás után azonnal érezhető a friss lótusz és az olasz mandarin illata. Utánuk a nőszirom és a kunkor bársonyosan virágos akkordjai bontakoznak ki a kompozícióban. A Bvlgari Omnia Crystalline Eau De Parfum alapillatát a pézsma, a fehér szantálfa és a gyanta melengető keveréke adja.

Az illat története
Az üvegcse a kristályok tisztaságát és ragyogását felidézve tökéletesen kiemeli az illat lényegét és nevét is. Az illat 2013-ban jelent meg a piacon és az azonos nevű, 2005-ös Eau de Toilette intenzívebb változata.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
olasz mandarin, lótusz
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
heliotrop, írisz gyökér
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
szantálfa, pézsma, benzoin
Az illat fajtája
virágos, vizes

Bvlgari a márkáról

A Bvlgari illatok ékköveknek számítanak az illatok világában. Az ékszerészet és a parfümkészítés ötvözésével fejezik ki a Földközi-tenger pompáját és varázsát. Az olasz márkát úttörő szellemisége, a pompa iránti érzéke és a színek mesteri alkalmazása teszi kiemelkedővé.

A Bvlgari márka története 1884-ben kezdődött az örök városban, Rómában. A márka eleinte ékszerekkel foglalkozott, majd később órákkal. Az első Bvlgari parfüm 1992-ben látta meg a napvilágot, és a luxusmárka azóta számos sikeres kollekciót jelentetett meg: ilyen például az Omnia, a Man vagy a Goldea és a Splendida.

A Bvlgari parfümökben a világ minden kontinenséről, a természetből és a sokszínű világból származó inspirációk rejlenek. Megalkotásukon a világ legjobb parfümőrei dolgoznak, és maguk az üvegcsék is olyanok, mintha gyönyörű ékszerek lennének.

A Bvlgari márka küldetése, hogy a természetes ékkövek feldolgozásának örömét terjessze a világban.

Értékelés Bvlgari Omnia Crystalline Eau De Parfum80