Bvlgari Omnia Coraleau de toilette hölgyeknek

51×
Bvlgari Omnia Coral eau de toilette hölgyeknek
Bvlgari Omnia Coral eau de toilette hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
28000Ft

Spóroljon 37%
65 ml
17730Ft

Kód: BVL0236 | Raktáron

A termék csomagolása eltérhet a képen látható csomagolástól.

1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 02. 25.
Személyes átvétel
kedd 2020. 02. 25.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Bvlgari Omnia Coral parfüm leírása
Összetétel

Érezze egy energiával teli, trópusi elegy illatát! A Bvlgari Omnia Coral Eau de Toilette-et hölgyeknek a korallok élénk színei ihlették, ezért a nyár, a napfény, a természet és a kalandok emlékeit idézi fel. Találjon újabb élményekre ezzel a friss illattal kísérve!

  • gyümölcsös jegyekkel kísért, virágos illat
  • energikus nőknek
  • mindennapos viseletre ajánljuk

Az illat összetétele
A fejillat citrusos bergamottja a nyár gondtalanságát idézi fel az emlékekben. Utána a tavirózsa és a hibiszkusz virágos akkordjai dominálnak, amelyeket a zamatos gránátalma frissít fel finoman. Az alapillatban a melengető cédrus és pézsma rafinált keverékét érezheti.

Az illat története
A Bvlgari Omnia Coral két részből álló, különleges üvegcséje a teljes Bvlgari Omnia sorozat védjegye. Az illatot 2012 nyarán mutatták be a nagyközönségnek.

Összetétel

Fej
bergamott
Szív
hibiszkusz, tündérrózsa, gránátalma
Alap
cédrus, pézsma
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Bvlgari a márkáról

Képzeljen maga elé olyan, hagyományostól eltérő anyagokat, élénk színű kombinációkat és semmivel össze nem téveszthető motívumokat, melyek tökéletesen harmonikus formában egyesülnek. Ez a Bvlgari márka. Divat- és kozmetikai darabjai második bőrként teszik teljessé az egyéniségét.

Az olasz Bvlgari vállalat a mai napig büszkén viseli alapítója, Sotirio Bulgari nevét, akinek köszönhetően már 1884-ben megkezdte működését Rómában. A márka így immár több mint 130 éve nemcsak luxus divattermékeket, divat kiegészítőket, de Art Deco stílusú ékszereket is kínál.

Ugyanakkor a Bvlgari parfümgyártásáról is híres. Világszerte nem egy Bvlgari parfüm semmivel össze nem téveszthető kompozíciója hódította már meg a nők és a férfiak szívét. Például a ragyogó drágakő inspirálta női Bvlgari Omnia manapság azon legendás parfümök egyike, melyek az évek során limitált és állandó kiadás formájában is számtalan különböző díjat megéltek.

A Bvlgari nemcsak a tökéletesség szimbóluma, de egyben olyan márka is, amelyet nem hagy hidegen a bolygónk sorsa. Aktívan részt vesz a tartós fenntarthatósághoz vezető út keresésében, és gondot fordít egyéb globális kihívásokra is.

Értékelés Bvlgari Omnia Coral