Bvlgari Omnia CoralEau de Toilette hölgyeknek

1×
Bvlgari Omnia Coral Eau de Toilette hölgyeknek
Bvlgari Omnia Coral Eau de Toilette hölgyeknek
65 ml
17 900Ft

Kód: BVL0236 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2020. 10. 29.
Személyes átvétel
csütörtök 2020. 10. 29.

Bvlgari Omnia Coral parfüm leírása
Összetétel

Érezze egy energiával teli, trópusi elegy illatát! A Bvlgari Omnia Coral Eau de Toilette-et hölgyeknek a korallok élénk színei ihlették, ezért a nyár, a napfény, a természet és a kalandok emlékeit idézi fel. Találjon újabb élményekre ezzel a friss illattal kísérve!

  • gyümölcsös jegyekkel kísért, virágos illat
  • energikus nőknek
  • mindennapos viseletre ajánljuk

Az illat összetétele
A fejillat citrusos bergamottja a nyár gondtalanságát idézi fel az emlékekben. Utána a tavirózsa és a hibiszkusz virágos akkordjai dominálnak, amelyeket a zamatos gránátalma frissít fel finoman. Az alapillatban a melengető cédrus és pézsma rafinált keverékét érezheti.

Az illat története
A Bvlgari Omnia Coral két részből álló, különleges üvegcséje a teljes Bvlgari Omnia sorozat védjegye. Az illatot 2012 nyarán mutatták be a nagyközönségnek.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
hibiszkusz
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
gránátalma
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Bvlgari a márkáról

A Bvlgari illatok ékköveknek számítanak az illatok világában. Az ékszerészet és a parfümkészítés ötvözésével fejezik ki a Földközi-tenger pompáját és varázsát. Az olasz márkát úttörő szellemisége, a pompa iránti érzéke és a színek mesteri alkalmazása teszi kiemelkedővé.

A Bvlgari márka története 1884-ben kezdődött az örök városban, Rómában. A márka eleinte ékszerekkel foglalkozott, majd később órákkal. Az első Bvlgari parfüm 1992-ben látta meg a napvilágot, és a luxusmárka azóta számos sikeres kollekciót jelentetett meg: ilyen például az Omnia, a Man vagy a Goldea és a Splendida.

A Bvlgari parfümökben a világ minden kontinenséről, a természetből és a sokszínű világból származó inspirációk rejlenek. Megalkotásukon a világ legjobb parfümőrei dolgoznak, és maguk az üvegcsék is olyanok, mintha gyönyörű ékszerek lennének.

A Bvlgari márka küldetése, hogy a természetes ékkövek feldolgozásának örömét terjessze a világban.

Értékelés Bvlgari Omnia Coral1