Bvlgari Omnia Amethyste Eau de Toilette hölgyeknek

15×
Bvlgari Omnia Amethyste Eau de Toilette hölgyeknek
Bvlgari Omnia Amethyste Eau de Toilette hölgyeknek
Akció
65 ml
17 600Ft

27 077Ft / 100 ml, áfával
Kód: BVL0127 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Adja meg a notino8 kódot a kosarában és 8% kedvezményben részesül minden női termékre. A kedvezmény nem vonatkozik az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 03. 10.
Személyes átvétel
szerda 2021. 03. 10.

Bvlgari Omnia Amethyste parfüm leírása
Összetétel

Igazán friss és üde illat, amely jellegzetes virágos tónusú. A Bvlgari Omnia Amethyste eau de toilette hölgyeknek ideális választás nappali viseletre a kellemes, tavaszi időjárásban. Az illatot a lila drágakő inspirálta, amelyet a királyok és királynők viseltek ékszerként. Luxusos és kivételes, kellemes illat.

  • nappali viseletre
  • érzéki nőknek
  • virágos illat

Illat összetétele:
A frissítő rózsaszín grapefruit illatát kombinálja a csábító bolgár rózsával a Bvlgari Omnia Amethyste illata. Alapja enyhén fás tónusú és legtovább bőrén a heliotrop magával ragadó aromája fog megmaradni. Könnyed, üde, játékos illat, amely remek mindennapi társ minden fiatal hölgynek.

Illat története:
Az Omnia Amethyste flakonját az azonosnevű, értékes drágakő inspirálta. Kellemes virágos illat amely főként a melegebb időjárásban fejti ki üde akkordjait. Maga Alberto Morillas alkotta az illatot, amely először 2006-ban jelent meg.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
gyanta
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
nőszirom
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
heliotrop
Az illat fajtája
virágos

Bvlgari a márkáról

A Bvlgari illatok ékköveknek számítanak az illatok világában. Az ékszerészet és a parfümkészítés ötvözésével fejezik ki a Földközi-tenger pompáját és varázsát. Az olasz márkát úttörő szellemisége, a pompa iránti érzéke és a színek mesteri alkalmazása teszi kiemelkedővé.

A Bvlgari márka története 1884-ben kezdődött az örök városban, Rómában. A márka eleinte ékszerekkel foglalkozott, majd később órákkal. Az első Bvlgari parfüm 1992-ben látta meg a napvilágot, és a luxusmárka azóta számos sikeres kollekciót jelentetett meg: ilyen például az Omnia, a Man vagy a Goldea és a Splendida.

A Bvlgari parfümökben a világ minden kontinenséről, a természetből és a sokszínű világból származó inspirációk rejlenek. Megalkotásukon a világ legjobb parfümőrei dolgoznak, és maguk az üvegcsék is olyanok, mintha gyönyörű ékszerek lennének.

A Bvlgari márka küldetése, hogy a természetes ékkövek feldolgozásának örömét terjessze a világban.

Értékelés Bvlgari Omnia Amethyste15