Bvlgari Man Wood EssenceEau de Parfum uraknak

Bvlgari Man Wood Essence Eau de Parfum uraknak
Bvlgari Man Wood Essence Eau de Parfum uraknak
Akció
60 ml
16 590Ft

Kód: BVL05112 | Több mint 5 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2020. 12. 03.
Személyes átvétel
csütörtök 2020. 12. 03.

Bvlgari Man Wood Essence parfüm leírása
Összetétel

A modern férfi, városi élete és a természet közötti harmóniát testesíti meg flakonjában a Bvlgari Man Wood Essence. Illata fás tónusú, mégis friss és könnyed citrusos akordajinak köszönhetően. Tökéletes választás nappali viseletre tavasszal és ősszel is minden modern férfi számára.

  • mindennapi viseletre
  • modern férfiaknak
  • fás tónusú illat

Illat összetétele
A Bvlgari Wood Essence illat a fás tónusokat kombinálja harmonikusan a pikáns akkordokkal. Olasz citrom héja és a koriander levelek igazi frissességet kölcsönöznek az illatnak. Az intenzívebb, cédrusfából álló alap tökéletesen harmonizálja az illatkompozíció frissítő első tónusait.

Illat története
Nem véletlen, hogy az illat arca Nick Bateman lett, hiszen számos hölgy szívét rabolta már el. Ő is úgy vallja, hogy az igazi gentleman számára az egyik legfontosabb dolog a jól megválasztott illat. A Bvlgari Man Wood Essence 2018-ban látott napvilágot. Az indusztriális városi élet és a természet keveréke tökéletesen tükröződik a zöld tónusú flakonon is.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
koriander
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
ciprus
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrusfa
Az illat fajtája
fás

Bvlgari a márkáról

A Bvlgari illatok ékköveknek számítanak az illatok világában. Az ékszerészet és a parfümkészítés ötvözésével fejezik ki a Földközi-tenger pompáját és varázsát. Az olasz márkát úttörő szellemisége, a pompa iránti érzéke és a színek mesteri alkalmazása teszi kiemelkedővé.

A Bvlgari márka története 1884-ben kezdődött az örök városban, Rómában. A márka eleinte ékszerekkel foglalkozott, majd később órákkal. Az első Bvlgari parfüm 1992-ben látta meg a napvilágot, és a luxusmárka azóta számos sikeres kollekciót jelentetett meg: ilyen például az Omnia, a Man vagy a Goldea és a Splendida.

A Bvlgari parfümökben a világ minden kontinenséről, a természetből és a sokszínű világból származó inspirációk rejlenek. Megalkotásukon a világ legjobb parfümőrei dolgoznak, és maguk az üvegcsék is olyanok, mintha gyönyörű ékszerek lennének.

A Bvlgari márka küldetése, hogy a természetes ékkövek feldolgozásának örömét terjessze a világban.

Értékelés Bvlgari Man Wood Essence