Bvlgari Man in Black Eau de Parfum uraknak

40×
Bvlgari Man in Black Eau de Parfum uraknak
Bvlgari Man in Black Eau de Parfum uraknak
100 ml
24 420Ft

24 420,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: BVL1197 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 05. 17.
Személyes átvétel
szombat 2021. 05. 15.

Leírás Bvlgari Man in Black
Összetétel

Hunyja be a szemét és képzeljen el egy olyan illatot, amelyet az ízletes rum, a drága dohány és a velük kontrasztban álló, romantikus virágok alkotnak! Ez a titokzatos Bvlgari Man in Black férfi Eau de Parfum, amely a természet erejét az érzékiséggel ötvözi. Illatkompozícióját a Vulcan isten születéséről szóló monda illette – erejét minden illatolásnál érezheti. A titokzatos és vonzó aroma elszánt hőssé és elegáns úriemberré teszi, aki minden társaságban feltalálja magát.

  • virágos-keleties illat a rum és a dohány szokatlan aromájával
  • karizmatikus, modern férfiaknak
  • hidegebb napokra vagy estére ajánlott

Az illat összetétele
Az illatkompozíció fejillatában a rum és a drága dohány kábítják el az érzékeket. Ezeket az akkordokat a bőr férfias illata, a tubarózsa érzékien világos illata és a nőszirom követik. Az alapillatban az egzotikus tonkabab, a melengető guajakfa és a benzoeviasz dominálnak.

Az illat története
Az ismert Bvlgari márka férfias Man in Black parfümjét Alberto Morillas parfümőrmester alkotta meg. Az Eau de Parfum-öt 2014-ben dobták piacra mint a 2010-es Bvlgari Man laza folytatását.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
Az illat fajtája
orientális, virágos

Bvlgari a márkáról

A Bvlgari illatok ékköveknek számítanak az illatok világában. Az ékszerészet és a parfümkészítés ötvözésével fejezik ki a Földközi-tenger pompáját és varázsát. Az olasz márkát úttörő szellemisége, a pompa iránti érzéke és a színek mesteri alkalmazása teszi kiemelkedővé.

A Bvlgari márka története 1884-ben kezdődött az örök városban, Rómában. A márka eleinte ékszerekkel foglalkozott, majd később órákkal. Az első Bvlgari parfüm 1992-ben látta meg a napvilágot, és a luxusmárka azóta számos sikeres kollekciót jelentetett meg: ilyen például az Omnia, a Man vagy a Goldea és a Splendida.

A Bvlgari parfümökben a világ minden kontinenséről, a természetből és a sokszínű világból származó inspirációk rejlenek. Megalkotásukon a világ legjobb parfümőrei dolgoznak, és maguk az üvegcsék is olyanok, mintha gyönyörű ékszerek lennének.

A Bvlgari márka küldetése, hogy a természetes ékkövek feldolgozásának örömét terjessze a világban.

Értékelés Bvlgari Man in Black40