Bvlgari Eau Parfumée au Thé Vertkölnivíz unisex

Bvlgari Eau Parfumée au Thé Vert kölnivíz unisex
Bvlgari Eau Parfumée au Thé Vert kölnivíz unisex
75 ml

Kód: BVL0219 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Bvlgari Eau Parfumée au Thé Vert parfüm leírása
Összetétel

A Bvlgari Eau Parfumée au Thé Vert uniszex modern parfüm az életet saját szabályai szerint élő összes független férfi és nő tökéletes illata.

  • citrus illat
  • uniszex illat – nőknek és férfiaknak
  • nappali viseletre, főleg meleg időjáráshoz

Összetétel

Fej
bors, narancs, bergamott, citrom, kardamon, mandarin, koriander, narancsfa virága
Szív
rózsa, gyöngyvirág, jázmin
Alap
cédrus, borostyán, szantálfa, tea, fa, pézsma
Az illat fajtája
aromás, citrusos

Bvlgari a márkáról

Képzeljen maga elé olyan, hagyományostól eltérő anyagokat, élénk színű kombinációkat és semmivel össze nem téveszthető motívumokat, melyek tökéletesen harmonikus formában egyesülnek. Ez a Bvlgari márka. Divat- és kozmetikai darabjai második bőrként teszik teljessé az egyéniségét.

Az olasz Bvlgari vállalat a mai napig büszkén viseli alapítója, Sotirio Bulgari nevét, akinek köszönhetően már 1884-ben megkezdte működését Rómában. A márka így immár több mint 130 éve nemcsak luxus divattermékeket, divat kiegészítőket, de Art Deco stílusú ékszereket is kínál.

Ugyanakkor a Bvlgari parfümgyártásáról is híres. Világszerte nem egy Bvlgari parfüm semmivel össze nem téveszthető kompozíciója hódította már meg a nők és a férfiak szívét. Például a ragyogó drágakő inspirálta női Bvlgari Omnia manapság azon legendás parfümök egyike, melyek az évek során limitált és állandó kiadás formájában is számtalan különböző díjat megéltek.

A Bvlgari nemcsak a tökéletesség szimbóluma, de egyben olyan márka is, amelyet nem hagy hidegen a bolygónk sorsa. Aktívan részt vesz a tartós fenntarthatósághoz vezető út keresésében, és gondot fordít egyéb globális kihívásokra is.

Értékelés Bvlgari Eau Parfumée au Thé Vert