Bvlgari Collection Le Gemme Lilaiaeau de parfum hölgyeknek

Bvlgari Collection Le Gemme Lilaia eau de parfum hölgyeknek
Bvlgari Collection Le Gemme Lilaia eau de parfum hölgyeknek
100 ml

Kód: BVL1621 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Bvlgari Collection Le Gemme Lilaia parfüm leírása
Összetétel

A különleges Bvlgari Collection Le Gemme Lilaia parfüm egy olyan páratlan aromájú ellenállhatatlan illattal rendelkezik, mely Önt az egész napján végigkíséri.

  • aromás illat
  • romantikus nőnek
  • mindennapi viseletre

Összetétel

összetétel
narancs, menta, maté
Az illat fajtája
gyümölcsös, aromás

Bvlgari a márkáról

Képzeljen maga elé olyan, hagyományostól eltérő anyagokat, élénk színű kombinációkat és semmivel össze nem téveszthető motívumokat, melyek tökéletesen harmonikus formában egyesülnek. Ez a Bvlgari márka. Divat- és kozmetikai darabjai második bőrként teszik teljessé az egyéniségét.

Az olasz Bvlgari vállalat a mai napig büszkén viseli alapítója, Sotirio Bulgari nevét, akinek köszönhetően már 1884-ben megkezdte működését Rómában. A márka így immár több mint 130 éve nemcsak luxus divattermékeket, divat kiegészítőket, de Art Deco stílusú ékszereket is kínál.

Ugyanakkor a Bvlgari parfümgyártásáról is híres. Világszerte nem egy Bvlgari parfüm semmivel össze nem téveszthető kompozíciója hódította már meg a nők és a férfiak szívét. Például a ragyogó drágakő inspirálta női Bvlgari Omnia manapság azon legendás parfümök egyike, melyek az évek során limitált és állandó kiadás formájában is számtalan különböző díjat megéltek.

A Bvlgari nemcsak a tökéletesség szimbóluma, de egyben olyan márka is, amelyet nem hagy hidegen a bolygónk sorsa. Aktívan részt vesz a tartós fenntarthatósághoz vezető út keresésében, és gondot fordít egyéb globális kihívásokra is.

Értékelés Bvlgari Collection Le Gemme Lilaia