Bvlgari BLV NOTTE eau de parfum nőknek

 • Bvlgari BLV NOTTE eau de parfum nőknek
   více

  Bvlgari BLV NOTTE változatok

  • Bvlgari BLV NOTTE eau de parfum nőknek  eau de parfum nőknek  

   Ez a termék jelenleg nem elérhető.

   Kód: BVL0124

  Fel

  Parfüm leírása Bvlgari BLV NOTTE

  Értékelés

  Az üveg kinézete

  Illat intenzitás

  Intenzitás

  A teljes hatás

  Összetétel

  Fej

  vodka, ginger

  Szív

  nőszirom

  Alap

  csokoládé

  A BLV NOTTE a nőszirom kifinomult nőiességét és a nagy galanga tiszta esszenciáit köti össze. Ugyanúgy, ahogy az áttetsző vodka illata feldobja az esti hangulatot, a titokzatos és összetéveszthetetlen aromája a tiszta keserű csokoládénak a meleg hatását kelti és mint afrodiziákum hat. Az előkelő és rafinált csábító nagy galanga tónusai a mandarin akkordokkal együttesen, bergamott és a nemes gyömbér segítségével alkotja ezt a csábító és rafinált hatását a BLV NOTTE női illatnak. A vodka, mimóza, nőszirom és a dohány virágok a forrásai ennek a teljesen kibontakozó nőiességnek, míg az ámbra és a tömjén megkoronázva a legjobb fajta keserű csokoládéval hordozza magában a vágyat a "tiltott gyümölcs" után.

  Fel

  A Bvlgari márkáról

  Bvlgari parfümök| A Bvlgari (1884 - ban alapítva, Róma, Olaszország) egy luxus divat márka szembetűnő olasz stílussal. A Bvlgari márka az időn túli görög és római művészetből meríti az ihletét, melyet a megalapító, Sotirio Bvlgari csodált, aki a görög Epirus - ból származik, ezüst ékszereket gyártó családból, mely tükröződik az egyes üvegcsék design - ján is. A legelső üzletét Rómában nyitotta, mely hamar az arisztokraták kedvenc helyévé vált. A 2. világháborút követően a Bvlgari család nagyon szigorú francia szabályok szerint gyártotta az arany ékszereket és a Bvlgari divat kiegészítőket. 1970-ben Bvlgari megalapítja az első üzletét az USA-ban (New York), és különleges csoportot hoz létre a Bvlgari órák gyártására. 1993 - ban végre megjelenik az első Bvlgari parfüm is, szokásokhoz híven, ez csak idő kérdése volt. A Bvlgari parfümök máris élezgetik karmaikat, és hallattatnak magukról világszerte a hagyományos Eau Parfumée au Thé Vert sorozaton keresztül. Mostanság nagyon közkedvelt a fiatal Bvlgari Omnia kollekció - viszont ami a Bvlgari parfümöket illeti, itt minden termék fiatal még. A márka parfüm történelme nagyon rövid, de annál feltűnőbb.

  Fel

  Értékelés Bvlgari BLV NOTTE

  • 2017. július 23.
   Encsi

   Számomra ez az az illat, ami hozzám illik; imádom! Tartós, finom, friss. Kár, hogy lassan már vadászni kell ahhoz, hogy vásárolni tudjak belőle...

  • 2015. november 20.
   Diána

   Könnyed tisztaság illata van. Ehhez hasonló illatot már sokat éreztem, számomra semmit mondó. Tartós amúgy, még másnap is éreztem.

  • 2015. október 26.
   Kata

   Púderes-friss lágy illat! A tartósságával van gondom!

  Mit gondol Ön a Bvlgari BLV NOTTE termékről?

  A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


  Értékelés *

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb  Menu