Bvlgari BLV NOTTE eau de parfum nőknek

   Márka: Bvlgari

   Bvlgari BLV NOTTE változatok

   Fel

   Parfüm leírása Bvlgari BLV NOTTE

   Értékelés

   Az üveg kinézete

   Illat intenzitás

   Intenzitás

   A teljes hatás

   Összetétel

   Fej

   vodka, ginger

   Szív

   nőszirom

   Alap

   csokoládé

   A BLV NOTTE a nőszirom kifinomult nőiességét és a nagy galanga tiszta esszenciáit köti össze. Ugyanúgy, ahogy az áttetsző vodka illata feldobja az esti hangulatot, a titokzatos és összetéveszthetetlen aromája a tiszta keserű csokoládénak a meleg hatását kelti és mint afrodiziákum hat. Az előkelő és rafinált csábító nagy galanga tónusai a mandarin akkordokkal együttesen, bergamott és a nemes gyömbér segítségével alkotja ezt a csábító és rafinált hatását a BLV NOTTE női illatnak. A vodka, mimóza, nőszirom és a dohány virágok a forrásai ennek a teljesen kibontakozó nőiességnek, míg az ámbra és a tömjén megkoronázva a legjobb fajta keserű csokoládéval hordozza magában a vágyat a "tiltott gyümölcs" után.

   Fel

   A Bvlgari márkáról

   Bvlgari parfümök| A Bvlgari (1884 - ban alapítva, Róma, Olaszország) egy luxus divat márka szembetűnő olasz stílussal. A Bvlgari márka az időn túli görög és római művészetből meríti az ihletét, melyet a megalapító, Sotirio Bvlgari csodált, aki a görög Epirus - ból származik, ezüst ékszereket gyártó családból, mely tükröződik az egyes üvegcsék design - ján is. A legelső üzletét Rómában nyitotta, mely hamar az arisztokraták kedvenc helyévé vált. A 2. világháborút követően a Bvlgari család nagyon szigorú francia szabályok szerint gyártotta az arany ékszereket és a Bvlgari divat kiegészítőket. 1970-ben Bvlgari megalapítja az első üzletét az USA-ban (New York), és különleges csoportot hoz létre a Bvlgari órák gyártására. 1993 - ban végre megjelenik az első Bvlgari parfüm is, szokásokhoz híven, ez csak idő kérdése volt. A Bvlgari parfümök máris élezgetik karmaikat, és hallattatnak magukról világszerte a hagyományos Eau Parfumée au Thé Vert sorozaton keresztül. Mostanság nagyon közkedvelt a fiatal Bvlgari Omnia kollekció - viszont ami a Bvlgari parfümöket illeti, itt minden termék fiatal még. A márka parfüm történelme nagyon rövid, de annál feltűnőbb.

   Fel

   Értékelés Bvlgari BLV NOTTE

   • 2015. november 20.
    Diána

    Könnyed tisztaság illata van. Ehhez hasonló illatot már sokat éreztem, számomra semmit mondó. Tartós amúgy, még másnap is éreztem.

   • 2015. október 26.
    Kata

    Púderes-friss lágy illat! A tartósságával van gondom!

   Mit gondol Ön a Bvlgari BLV NOTTE termékről?

   A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


   Értékelés *

   1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

   1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

   1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

   1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb   iparfumeria.hu neve mostantól Notino

   Menu

   hívjon minket 003642220141