Bvlgari BLV NOTTE eau de parfum nőknek minta

Márka: Bvlgari

Bvlgari BLV NOTTE változatok

 • Bvlgari BLV NOTTE eau de parfum nőknek 1 ml minta eau de parfum nőknek 1 ml minta 

  Ez a termék jelenleg nem elérhető.

  Kód: BVL0751

  670 Ft

  Figyelni az elérhetőséget

 • Bvlgari BLV NOTTE eau de parfum nőknek eau de parfum nőknek 

  Ez a termék jelenleg nem elérhető.

  Kód: BVL0124

Fel

Parfüm leírása Bvlgari BLV NOTTE

Értékelés

Az üveg kinézete

Illat intenzitás

Intenzitás

A teljes hatás

Összetétel

Fej

vodka, ginger

Szív

nőszirom

Alap

csokoládé

A BLV NOTTE a nőszirom kifinomult nőiességét és a nagy galanga tiszta esszenciáit köti össze. Ugyanúgy, ahogy az áttetsző vodka illata feldobja az esti hangulatot, a titokzatos és összetéveszthetetlen aromája a tiszta keserű csokoládénak a meleg hatását kelti és mint afrodiziákum hat. Az előkelő és rafinált csábító nagy galanga tónusai a mandarin akkordokkal együttesen, bergamott és a nemes gyömbér segítségével alkotja ezt a csábító és rafinált hatását a BLV NOTTE női illatnak. A vodka, mimóza, nőszirom és a dohány virágok a forrásai ennek a teljesen kibontakozó nőiességnek, míg az ámbra és a tömjén megkoronázva a legjobb fajta keserű csokoládéval hordozza magában a vágyat a "tiltott gyümölcs" után.

Fel

A Bvlgari márkáról

Bvlgari parfümök| A Bvlgari (1884 - ban alapítva, Róma, Olaszország) egy luxus divat márka szembetűnő olasz stílussal. A Bvlgari márka az időn túli görög és római művészetből meríti az ihletét, melyet a megalapító, Sotirio Bvlgari csodált, aki a görög Epirus - ból származik, ezüst ékszereket gyártó családból, mely tükröződik az egyes üvegcsék design - ján is. A legelső üzletét Rómában nyitotta, mely hamar az arisztokraták kedvenc helyévé vált. A 2. világháborút követően a Bvlgari család nagyon szigorú francia szabályok szerint gyártotta az arany ékszereket és a Bvlgari divat kiegészítőket. 1970-ben Bvlgari megalapítja az első üzletét az USA-ban (New York), és különleges csoportot hoz létre a Bvlgari órák gyártására. 1993 - ban végre megjelenik az első Bvlgari parfüm is, szokásokhoz híven, ez csak idő kérdése volt. A Bvlgari parfümök máris élezgetik karmaikat, és hallattatnak magukról világszerte a hagyományos Eau Parfumée au Thé Vert sorozaton keresztül. Mostanság nagyon közkedvelt a fiatal Bvlgari Omnia kollekció - viszont ami a Bvlgari parfümöket illeti, itt minden termék fiatal még. A márka parfüm történelme nagyon rövid, de annál feltűnőbb.

Fel

Értékelés Bvlgari BLV NOTTE

 • 2015. november 20.
  Diána

  Könnyed tisztaság illata van. Ehhez hasonló illatot már sokat éreztem, számomra semmit mondó. Tartós amúgy, még másnap is éreztem.

 • 2015. október 26.
  Kata

  Púderes-friss lágy illat! A tartósságával van gondom!

Mit gondol Ön a Bvlgari BLV NOTTE termékről?

A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


Értékelés *

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobbiparfumeria.hu neve mostantól Notinoniche samples - free delivery