Bvlgari Aqva Pour Homme Atlantiqveeau de toilette uraknak

5×
Bvlgari Aqva Pour Homme Atlantiqve eau de toilette uraknak
Bvlgari Aqva Pour Homme Atlantiqve eau de toilette uraknak
100 ml
22 550Ft

Kód: BVL3319 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
A kosarában írja be a 10notino kódot és 10% kedvezményben részesül a teljes kínálatra! A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2020. 10. 21.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2020. 10. 21.

Bvlgari Aqva Pour Homme Atlantiqve parfüm leírása
Összetétel

A Bvlgari AQVA Pour Homme Atlantiqve Eau de Toilette az Atlanti-óceán erejét és féktelen energiáját hordozza.

  • vizes, fás illat
  • magabiztos, merész férfiaknak
  • mindennapos viseletre

Az illat összetétele
Erős kontrasztokra épülő illatkompozíció. Legelőször a citrusok, zsálya és vizes jegyek alkotta frissességhullám érinti meg. Ezeket lassan felváltják a tenger illatai, de ellenpólusként a szívillatban valódi ámbra és alma illatával is kiegészül. Harmonikus alapillatát meleg, fás akkordok alkotják, és a pacsuli és a benzoeviasz is jól kiérezhető belőle.

Az illat története
Az Atlantiqve férfi eau de toilette az óceán és annak végtelen mélysége előtt tiszteleg. Ugyanakkor annak a férfinak a kalandor természetét is kifejezésre juttatja, aki viharos hullámain hajózik. Az illat Jacques Cavallier parfümőr alkotása és 2017-ben jelent meg a piacon.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
tengeri tónusok
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
borostyán
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fa, balzsam
Az illat fajtája
aromás

Bvlgari a márkáról

A Bvlgari illatok ékköveknek számítanak az illatok világában. Az ékszerészet és a parfümkészítés ötvözésével fejezik ki a Földközi-tenger pompáját és varázsát. Az olasz márkát úttörő szellemisége, a pompa iránti érzéke és a színek mesteri alkalmazása teszi kiemelkedővé.

A Bvlgari márka története 1884-ben kezdődött az örök városban, Rómában. A márka eleinte ékszerekkel foglalkozott, majd később órákkal. Az első Bvlgari parfüm 1992-ben látta meg a napvilágot, és a luxusmárka azóta számos sikeres kollekciót jelentetett meg: ilyen például az Omnia, a Man vagy a Goldea és a Splendida.

A Bvlgari parfümökben a világ minden kontinenséről, a természetből és a sokszínű világból származó inspirációk rejlenek. Megalkotásukon a világ legjobb parfümőrei dolgoznak, és maguk az üvegcsék is olyanok, mintha gyönyörű ékszerek lennének.

A Bvlgari márka küldetése, hogy a természetes ékkövek feldolgozásának örömét terjessze a világban.

Értékelés Bvlgari Aqva Pour Homme Atlantiqve5