Bvlgari AQVA Pour Homme Atlantiqveeau de toilette uraknak

4×
Bvlgari AQVA Pour Homme Atlantiqve eau de toilette uraknak
Bvlgari AQVA Pour Homme Atlantiqve eau de toilette uraknak
Akció
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
32100Ft

Spóroljon 56%
100 ml
13990Ft

Kód: BVL3319 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2020. 04. 02.
Csomagküldő – átvevőhely
csütörtök 2020. 04. 02.

Bvlgari AQVA Pour Homme Atlantiqve parfüm leírása
Összetétel

A Bvlgari AQVA Pour Homme Atlantiqve Eau de Toilette az Atlanti-óceán erejét és féktelen energiáját hordozza.

  • vizes, fás illat
  • magabiztos, merész férfiaknak
  • mindennapos viseletre

Az illat összetétele
Erős kontrasztokra épülő illatkompozíció. Legelőször a citrusok, zsálya és vizes jegyek alkotta frissességhullám érinti meg. Ezeket lassan felváltják a tenger illatai, de ellenpólusként a szívillatban valódi ámbra és alma illatával is kiegészül. Harmonikus alapillatát meleg, fás akkordok alkotják, és a pacsuli és a benzoeviasz is jól kiérezhető belőle.

Az illat története
Az Atlantiqve férfi eau de toilette az óceán és annak végtelen mélysége előtt tiszteleg. Ugyanakkor annak a férfinak a kalandor természetét is kifejezésre juttatja, aki viharos hullámain hajózik. Az illat Jacques Cavallier parfümőr alkotása és 2017-ben jelent meg a piacon.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, szicíliai citrom, zsálya, vízi tónusok
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
alma, tengeri tónusok, ámbra
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, borostyán, szantálfa, benzoin, vetiverfű
Az illat fajtája
vizes, fás

Bvlgari a márkáról

Képzeljen maga elé olyan, hagyományostól eltérő anyagokat, élénk színű kombinációkat és semmivel össze nem téveszthető motívumokat, melyek tökéletesen harmonikus formában egyesülnek. Ez a Bvlgari márka. Divat- és kozmetikai darabjai második bőrként teszik teljessé az egyéniségét.

Az olasz Bvlgari vállalat a mai napig büszkén viseli alapítója, Sotirio Bulgari nevét, akinek köszönhetően már 1884-ben megkezdte működését Rómában. A márka így immár több mint 130 éve nemcsak luxus divattermékeket, divat kiegészítőket, de Art Deco stílusú ékszereket is kínál.

Ugyanakkor a Bvlgari parfümgyártásáról is híres. Világszerte nem egy Bvlgari parfüm semmivel össze nem téveszthető kompozíciója hódította már meg a nők és a férfiak szívét. Például a ragyogó drágakő inspirálta női Bvlgari Omnia manapság azon legendás parfümök egyike, melyek az évek során limitált és állandó kiadás formájában is számtalan különböző díjat megéltek.

A Bvlgari nemcsak a tökéletesség szimbóluma, de egyben olyan márka is, amelyet nem hagy hidegen a bolygónk sorsa. Aktívan részt vesz a tartós fenntarthatósághoz vezető út keresésében, és gondot fordít egyéb globális kihívásokra is.

Értékelés Bvlgari AQVA Pour Homme Atlantiqve