Bvlgari AQVA Pour Homme Atlantiqveajándékszett I. uraknak

1×
Bvlgari AQVA Pour Homme Atlantiqve ajándékszett I. uraknak
Bvlgari AQVA Pour Homme Atlantiqve ajándékszett I. uraknak
ajándékszett I. uraknak

Kód: BVL05974 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

eau de toilette 100 ml + tusfürdő gél 75 ml + borotválkozás utáni balzsam 75 ml + kozmetikai táska

  • Összetétel
  • a márkáról
  • Értékelés

Összetétel

Az illat fajtája
vizes, fás
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Bvlgari a márkáról

Képzeljen maga elé olyan, hagyományostól eltérő anyagokat, élénk színű kombinációkat és semmivel össze nem téveszthető motívumokat, melyek tökéletesen harmonikus formában egyesülnek. Ez a Bvlgari márka. Divat- és kozmetikai darabjai második bőrként teszik teljessé az egyéniségét.

Az olasz Bvlgari vállalat a mai napig büszkén viseli alapítója, Sotirio Bulgari nevét, akinek köszönhetően már 1884-ben megkezdte működését Rómában. A márka így immár több mint 130 éve nemcsak luxus divattermékeket, divat kiegészítőket, de Art Deco stílusú ékszereket is kínál.

Ugyanakkor a Bvlgari parfümgyártásáról is híres. Világszerte nem egy Bvlgari parfüm semmivel össze nem téveszthető kompozíciója hódította már meg a nők és a férfiak szívét. Például a ragyogó drágakő inspirálta női Bvlgari Omnia manapság azon legendás parfümök egyike, melyek az évek során limitált és állandó kiadás formájában is számtalan különböző díjat megéltek.

A Bvlgari nemcsak a tökéletesség szimbóluma, de egyben olyan márka is, amelyet nem hagy hidegen a bolygónk sorsa. Aktívan részt vesz a tartós fenntarthatósághoz vezető út keresésében, és gondot fordít egyéb globális kihívásokra is.

Értékelés Bvlgari AQVA Pour Homme Atlantiqve