Burberry Weekend for WomenEau de Parfum hölgyeknek

32×
Burberry Weekend for Women Eau de Parfum hölgyeknek
Burberry Weekend for Women Eau de Parfum hölgyeknek
Akció
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
38 900Ft

Spóroljon 77%
100 ml
8 990Ft

Kód: BUR0141 | Raktáron

A termék csomagolása eltérhet a képen látható csomagolástól.

1
Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.
Express One (Transoflex)
hétfő 2020. 12. 07.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2020. 12. 05.

Burberry Weekend for Women parfüm leírása
Összetétel

Adja át magát a boldogságnak és burkolja a testét a Burberry Weekend for Women Eau de Parfum édes illatába. Egyetlen más illat sem képes olyan egyszerű dolgokból fakadó, tiszta boldogságérzetet kelteni önben, mint ez.

  • édesen virágos illat
  • boldog és optimista nőknek
  • egész évben viselhető

Az illat összetétele
Az Eau de Parfum fejillatában a mandarin és zsálya kombinációját kék jácint és írisz teszi még erőteljesebbé. Virágos szívillatát ibolyagyökér, csipke, illetve őszibarack virág teszi még teljesebbé. Végezetül kibontakozik a szantálfa mámorító és megnyugtató illata, amely a békesség és boldogság pillanatait idézi. Mindezt pedig pézsma és cédrusfa jegyek kísérik.

Az illat története
Ne tévessze meg a Weekend for Women Eau de Parfum elnevezés. Nem azt jelenti, hogy kizárólag hétvégére való. Csupán a pihenés és szabad pillanatok hangulatát hivatott megidézni minden olyan nő számára, aki ezzel a kivételes illattal kényezteti magát. 1997-ben jelent meg a piacon.

Felkeltette érdeklődését ez az illat? A Burberry a 2019-es évben úgy döntött, hogy néhány parfüm dizájnját megújítja. Ezért a képen látható üveg, vagy csomagolás eltérhet a valóságban. Abban azonban biztos lehet, hogy a Burberry márka megőrzi az illatok brit eleganciát.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
rezeda, mandarin, zsálya
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
jácint, csipkebogyó, ibolya gyökere, barackvirág, nőszirom, nektarin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, szantálfa, pézsma
Az illat fajtája
virágos

Burberry a márkáról

Burberry – az ikonikus és hamisítatlan brit márka szó szerint saját országának az eszenciája. Ma az idők felett álló eleganciát, a kifinomult ízlést és a hagyományokra utalást testesíti meg a divat és a parfümök világában.

A Burberry márka 1856-ban született, amikor a fiatal Thomas Burberry szabadban végzett tevékenységekhez való ruházatokat árusító üzletet nyitott. Új anyagok kifejlesztésébe fogott, és ennek eredményeként 1888-ban szabadalmaztatta az újonnan felfedezett vízálló, de mégis légáteresztő gabardint.

A Burberry ruhák praktikus darabjait déli-sarki expedíciója során Roald Amundsen is nagyra értékelte. Az 1. világháború tisztjei viselték azt a kabátot, mely később a civilek keresett darabja lett. Az 50-es években a márka a brit királyi család udvari beszállítója lett.

A lóháton vágtató lovagot ábrázoló legendás logó és a kockás minta, a Burberry kozmetikumokhoz és illatokhoz hasonlóan, már hosszú évtizedek óta a prémium minőség garanciája. A márka hagyományos értékei ott rejtőznek minden egyes Burberry parfümben, így ön is a saját bőrén érezheti a brit elegancia varázsát.

Értékelés Burberry Weekend for Women32