Burberry Weekend for Womeneau de parfum hölgyeknek

30×
Burberry Weekend for Women eau de parfum hölgyeknek
Burberry Weekend for Women eau de parfum hölgyeknek
Akció
Spóroljon
38 900Ft

Spóroljon 77%
100 ml
8 790Ft

Speciális akciós termékek elrejtése
Kód: BUR0141 | Raktáron

A termék csomagolása eltérhet a képen látható csomagolástól.

1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 07. 07.
Személyes átvétel
kedd 2020. 07. 07.

Burberry Weekend for Women parfüm leírása
Összetétel

Adja át magát a boldogságnak és burkolja a testét a Burberry Weekend for Women Eau de Parfum édes illatába. Egyetlen más illat sem képes olyan egyszerű dolgokból fakadó, tiszta boldogságérzetet kelteni önben, mint ez.

  • édesen virágos illat
  • boldog és optimista nőknek
  • egész évben viselhető

Az illat összetétele
Az Eau de Parfum fejillatában a mandarin és zsálya kombinációját kék jácint és írisz teszi még erőteljesebbé. Virágos szívillatát ibolyagyökér, csipke, illetve őszibarack virág teszi még teljesebbé. Végezetül kibontakozik a szantálfa mámorító és megnyugtató illata, amely a békesség és boldogság pillanatait idézi. Mindezt pedig pézsma és cédrusfa jegyek kísérik.

Az illat története
Ne tévessze meg a Weekend for Women Eau de Parfum elnevezés. Nem azt jelenti, hogy kizárólag hétvégére való. Csupán a pihenés és szabad pillanatok hangulatát hivatott megidézni minden olyan nő számára, aki ezzel a kivételes illattal kényezteti magát. 1997-ben jelent meg a piacon.

Felkeltette érdeklődését ez az illat? A Burberry a 2019-es évben úgy döntött, hogy néhány parfüm dizájnját megújítja. Ezért a képen látható üveg, vagy csomagolás eltérhet a valóságban. Abban azonban biztos lehet, hogy a Burberry márka megőrzi az illatok brit eleganciát.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
rezeda, mandarin, zsálya
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
jácint, csipkebogyó, ibolya gyökere, barackvirág, nőszirom, nektarin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, szantálfa, pézsma
Az illat fajtája
virágos

Burberry a márkáról

Burberry – az ikonikus és hamisítatlan brit márka szó szerint saját országának az eszenciája. Ma az idők felett álló eleganciát, a kifinomult ízlést és a hagyományokra utalást testesíti meg a divat és a parfümök világában.

A Burberry márka 1856-ban született, amikor a fiatal Thomas Burberry szabadban végzett tevékenységekhez való ruházatokat árusító üzletet nyitott. Új anyagok kifejlesztésébe fogott, és ennek eredményeként 1888-ban szabadalmaztatta az újonnan felfedezett vízálló, de mégis légáteresztő gabardint.

A Burberry ruhák praktikus darabjait déli-sarki expedíciója során Roald Amundsen is nagyra értékelte. Az 1. világháború tisztjei viselték azt a kabátot, mely később a civilek keresett darabja lett. Az 50-es években a márka a brit királyi család udvari beszállítója lett.

A lóháton vágtató lovagot ábrázoló legendás logó és a kockás minta, a Burberry kozmetikumokhoz és illatokhoz hasonlóan, már hosszú évtizedek óta a prémium minőség garanciája. A márka hagyományos értékei ott rejtőznek minden egyes Burberry parfümben, így ön is a saját bőrén érezheti a brit elegancia varázsát.

Értékelés Burberry Weekend for Women