Burberry Touch for Meneau de toilette uraknak

3×
Burberry Touch for Men eau de toilette uraknak
Burberry Touch for Men eau de toilette uraknak
Spóroljon
31 500Ft

Spóroljon 71%
100 ml
9 120Ft

Kód: BUR0127 | Raktáron

A termék csomagolása eltérhet a képen látható csomagolástól.

1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és válassza ki a tökéletes ajándékot a kosarában. Szeretnék ajándékot
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 07. 08.
Személyes átvétel
szerda 2020. 07. 08.

Burberry Touch for Men parfüm leírása
Összetétel

Nyűgözze le környezetét egy igazi angol gentleman egyedülálló sármjával és eleganciájával. A Burberry Touch for Men eau de toilette férfiaknak kiemeli a lezser stílust és azonnal minden hölgyet magával ragad a környezetében.

  • friss, fűszeres-fás illat
  • időtlen aroma mindennapos viseletre
  • remekül kiemeli természetes karizmáját

Az illat összetétele
Már a fejillatban magával ragadja az érzékeket a zamatos mandarin, amelyet törékeny ibolyaszirmok és aromás üröm fest alá titokzatosan. Hamarosan a cédrusfa és a nagyon férfias szerecsendió melengető kettőse is csatlakozik hozzá, amelyet fehér bors fűszerez. Az illatkompozíció hosszan tartó alapillata a földes vetiveren, az egzotikus tonkababon és az érzéki pézsmán alapszik.

Az illat története
A Burberry Touch for Men férfiillat tökéletesen kiemeli viselője könnyed eleganciáját és minden napba friss szellőt visz. Ezzel a 2000-ben megjelent eau de toilette-tel Ön azonnal a nők bálványa lesz.

Felkeltette érdeklődését az illat? 2019-ben a Burberry úgy döntött, hogy néhány parfüm dizájnját megújítja. Ezért a képen látható üvegcse vagy csomagolás eltérhet a valóságostól. Abban azonban biztos lehet, hogy a Burberry márka megőrizte az illatok brit eleganciáját.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
ibolya levelek, mandarin, üröm
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
cédrus, fehér bors, szerecsendió
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fehér pézsma, tonkabab, vetiverfű
Az illat fajtája
virágos, fűszeres

Burberry a márkáról

Burberry – az ikonikus és hamisítatlan brit márka szó szerint saját országának az eszenciája. Ma az idők felett álló eleganciát, a kifinomult ízlést és a hagyományokra utalást testesíti meg a divat és a parfümök világában.

A Burberry márka 1856-ban született, amikor a fiatal Thomas Burberry szabadban végzett tevékenységekhez való ruházatokat árusító üzletet nyitott. Új anyagok kifejlesztésébe fogott, és ennek eredményeként 1888-ban szabadalmaztatta az újonnan felfedezett vízálló, de mégis légáteresztő gabardint.

A Burberry ruhák praktikus darabjait déli-sarki expedíciója során Roald Amundsen is nagyra értékelte. Az 1. világháború tisztjei viselték azt a kabátot, mely később a civilek keresett darabja lett. Az 50-es években a márka a brit királyi család udvari beszállítója lett.

A lóháton vágtató lovagot ábrázoló legendás logó és a kockás minta, a Burberry kozmetikumokhoz és illatokhoz hasonlóan, már hosszú évtizedek óta a prémium minőség garanciája. A márka hagyományos értékei ott rejtőznek minden egyes Burberry parfümben, így ön is a saját bőrén érezheti a brit elegancia varázsát.

Értékelés Burberry Touch for Men