Burberry The BeatEau de Parfum hölgyeknek

20×
Burberry The Beat Eau de Parfum hölgyeknek
Burberry The Beat Eau de Parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
32 300Ft

Spóroljon 65%
75 ml
11 390Ft

Kód: BUR0114 | 3 db a raktáron

A termék csomagolása eltérhet a képen látható csomagolástól.

1
Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.
Express One (Transoflex)
hétfő 2020. 12. 07.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2020. 12. 05.

Burberry The Beat parfüm leírása
Összetétel

A zenének és a parfümöknek van egy közös vonásuk ‒ olyan nyelven szólalnak meg, amelyet szerte a világon bármelyik ember megért, és amelyet szükségtelen lefordítani. Burkolózzon a női Burberry The Beat eau de parfum-be, amely segít, hogy minden egyes napon könnyű léptekkel táncolhasson végig.

  • üde, virágos-fás illat
  • dinamikus, fiatalos nőknek
  • elsősorban nappali viseletre

Az illat összetétele
A fejillat a bergamott, a mandarin, a kardamom és a rózsabors váratlanul friss áradatával lepi meg viselőjét. A szívillatban harmonikusan keverednek az elbűvölő nőszirom és a tiszta ceyloni tea akkordjai. Az alapillat a fehér pézsma, a vetiver és a cédrusfa jegyeire épül, amelyek rafináltan csábítóvá teszik ezt az eau de parfum-öt.

Az illat története
A népszerű Burberry The Beat illatot olyan brit legendák rockzenéje ihlette, mint az Arctic Monkeys, a Razorlight vagy a The Fratellis. Ahogyan a rockzene, a The Beat is megállíthatatlanul táncra készteti az embereket. Szeressen bele Ön is ebbe az egyedülálló illatba, amely 2008 óta kapható.

Felkeltette érdeklődését az illat? 2019-ben a Burberry úgy döntött, hogy néhány parfüm dizájnját megújítja. Ezért a képen látható üvegcse vagy csomagolás eltérhet a valóságostól. Abban azonban biztos lehet, hogy a Burberry márka megőrzi az illatok brit eleganciáját.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, kardamon, rózsabors, mandarin
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
tea, nőszirom
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, fehér pézsma, vetiverfű
Az illat fajtája
virágos, fás

Burberry a márkáról

Burberry – az ikonikus és hamisítatlan brit márka szó szerint saját országának az eszenciája. Ma az idők felett álló eleganciát, a kifinomult ízlést és a hagyományokra utalást testesíti meg a divat és a parfümök világában.

A Burberry márka 1856-ban született, amikor a fiatal Thomas Burberry szabadban végzett tevékenységekhez való ruházatokat árusító üzletet nyitott. Új anyagok kifejlesztésébe fogott, és ennek eredményeként 1888-ban szabadalmaztatta az újonnan felfedezett vízálló, de mégis légáteresztő gabardint.

A Burberry ruhák praktikus darabjait déli-sarki expedíciója során Roald Amundsen is nagyra értékelte. Az 1. világháború tisztjei viselték azt a kabátot, mely később a civilek keresett darabja lett. Az 50-es években a márka a brit királyi család udvari beszállítója lett.

A lóháton vágtató lovagot ábrázoló legendás logó és a kockás minta, a Burberry kozmetikumokhoz és illatokhoz hasonlóan, már hosszú évtizedek óta a prémium minőség garanciája. A márka hagyományos értékei ott rejtőznek minden egyes Burberry parfümben, így ön is a saját bőrén érezheti a brit elegancia varázsát.

Értékelés Burberry The Beat20