Burberry My Burberry Blusheau de parfum hölgyeknek

6×
Burberry My Burberry Blush eau de parfum hölgyeknek
Burberry My Burberry Blush eau de parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
48800Ft

Spóroljon 64%
90 ml
17530Ft

Kód: BUR6809 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap csütörtök 2020. 02. 27.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2020. 02. 27.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Burberry My Burberry Blush parfüm leírása
Összetétel

A Burberry My Burberry Blush női Eau de Parfum olyan, mint a reggeli londoni kert, melyben a madarak énekére lassan ébredeznek a törékeny virágok.

  • virágos-gyümölcsös illat
  • romantikus, elegáns nőknek
  • tavaszi és nyári nappali használatra

Az illat összetétele
Az Eau de Parfum már a bőr puszta érintésekor csodálatos érzéseket kelt életre. Először a friss citromok és ellenállhatatlanul édes gránátalma alkotta üde gyümölcsös keveréket érzi meg benne. Ezután kitárja ön felé a rózsával és csábító gerániummal teli virágos ölelő karját. Végezetül körbefogják a jázmin és a gyöngéd lilaakác akkordjai.

Az illat története
Akárcsak a My Burberry kollekció többi tagját, a My Burberry Blush Eau de Parfum illatát is ennek a brit márkának a legendás ballonkabátja ihlette. Az üvegcse nyakát ugyanolyan gabardin anyagból készült elegáns szalag díszíti, mint amiből a játékos rózsaszín trencskó is készült. Kupakja az ikonikus gombot idézi. Ez egy 2017-ben kereskedelmi forgalomba került luxus illat, melynek Lily James színésznő az arca.

Összetétel

Fej
citrom, gránátalma
Szív
rózsa, gólyaorr, zöldalma
Alap
lilaakác, jázmin
Az illat fajtája
virágos

Burberry a márkáról

Burberry – az ikonikus és hamisítatlan brit márka szó szerint saját országának az eszenciája. Ma az idők felett álló eleganciát, a kifinomult ízlést és a hagyományokra utalást testesíti meg a divat és a parfümök világában.

A Burberry márka 1856-ban született, amikor a fiatal Thomas Burberry szabadban végzett tevékenységekhez való ruházatokat árusító üzletet nyitott. Új anyagok kifejlesztésébe fogott, és ennek eredményeként 1888-ban szabadalmaztatta az újonnan felfedezett vízálló, de mégis légáteresztő gabardint.

A Burberry ruhák praktikus darabjait déli-sarki expedíciója során Roald Amundsen is nagyra értékelte. Az 1. világháború tisztjei viselték azt a kabátot, mely később a civilek keresett darabja lett. Az 50-es években a márka a brit királyi család udvari beszállítója lett.

A lóháton vágtató lovagot ábrázoló legendás logó és a kockás minta, a Burberry kozmetikumokhoz és illatokhoz hasonlóan, már hosszú évtizedek óta a prémium minőség garanciája. A márka hagyományos értékei ott rejtőznek minden egyes Burberry parfümben, így ön is a saját bőrén érezheti a brit elegancia varázsát.

Értékelés Burberry My Burberry Blush