Burberry My Burberry Blush ajándékszett I. hölgyeknek

1×
Burberry My Burberry Blush ajándékszett I. hölgyeknek
Burberry My Burberry Blush ajándékszett I. hölgyeknek
28 710Ft

28 710,00Ft / 1 db, áfával
Kód: BUR09075 | Raktáron

Eau de Parfum 90 ml + Eau de Parfum 7,5 ml + parfümös testápoló tej 75 ml

1
Express One (Transoflex)
már holnap kedd 2021. 06. 15.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2021. 06. 15.

Leírás Burberry My Burberry Blush
Összetétel

Támogassa kedvenc illatának intenzitását.A női Burberry My Burberry Blush parfüm-szett magán az illaton kívül még ápoló kozmetikumokat is tartalmaz, melyek meghosszabbítják érzéki élményét.

Tulajdonságok:

  • ajándéknak kiváló
  • minden nőnek örömöt szerez
  • a parfümös kozmetikumok meghosszabbítják az illat tartósságát

A szett tartalma:

  • Eau de Parfum 90 ml
  • Eau de Parfum 7,5 ml
  • parfümös testápoló tej 75 ml

Összetétel

Az illat fajtája
virágos
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Burberry a márkáról

Burberry – az ikonikus és hamisítatlan brit márka szó szerint saját országának az eszenciája. Ma az idők felett álló eleganciát, a kifinomult ízlést és a hagyományokra utalást testesíti meg a divat és a parfümök világában.

A Burberry márka 1856-ban született, amikor a fiatal Thomas Burberry szabadban végzett tevékenységekhez való ruházatokat árusító üzletet nyitott. Új anyagok kifejlesztésébe fogott, és ennek eredményeként 1888-ban szabadalmaztatta az újonnan felfedezett vízálló, de mégis légáteresztő gabardint.

A Burberry ruhák praktikus darabjait déli-sarki expedíciója során Roald Amundsen is nagyra értékelte. Az 1. világháború tisztjei viselték azt a kabátot, mely később a civilek keresett darabja lett. Az 50-es években a márka a brit királyi család udvari beszállítója lett.

A lóháton vágtató lovagot ábrázoló legendás logó és a kockás minta, a Burberry kozmetikumokhoz és illatokhoz hasonlóan, már hosszú évtizedek óta a prémium minőség garanciája. A márka hagyományos értékei ott rejtőznek minden egyes Burberry parfümben, így ön is a saját bőrén érezheti a brit elegancia varázsát.

Értékelés Burberry My Burberry Blush1