BurberryMr. Burberry Indigo borotválkozási krém uraknak

Burberry Mr. Burberry Indigo borotválkozási krém uraknak
Burberry Mr. Burberry Indigo borotválkozási krém uraknak
Kiárusítás
Spóroljon
17 400Ft

Spóroljon 65%
75 ml
5 960Ft

Raktáron | 7 946,67Ft / 100 ml, áfával | Kód: BUR07611
1
Ajándék az Ön számára
Adja meg a burberry kódot a kosarában, és 20% kedvezménnyel vásárolhat a Burberry márkától. A kedvezmény nem érvényes a már akciós, vagy kiárusított termékekre.
Express One Hungary
hétfő 2021. 12. 06.
Személyes átvétel
szombat 2021. 12. 04.

Még sosem volt a borotválkozás ennél könnyebb. A remek Burberry Mr. Burberry Indigo borotválkozó készítmény a luxusápolás és az Ön által imádott illat kombinációja.

Tulajdonságok:

  • az illattal együtt megfelelő ajándékként
  • támogatja az azonos kollekcióhoz tartozó illat intenzitását

Összetétel

Konzisztencia
krém

Burberry – az ikonikus és hamisítatlan brit márka szó szerint saját országának az eszenciája. Ma az idők felett álló eleganciát, a kifinomult ízlést és a hagyományokra utalást testesíti meg a divat és a parfümök világában.

A Burberry márka 1856-ban született, amikor a fiatal Thomas Burberry szabadban végzett tevékenységekhez való ruházatokat árusító üzletet nyitott. Új anyagok kifejlesztésébe fogott, és ennek eredményeként 1888-ban szabadalmaztatta az újonnan felfedezett vízálló, de mégis légáteresztő gabardint.

A Burberry ruhák praktikus darabjait déli-sarki expedíciója során Roald Amundsen is nagyra értékelte. Az 1. világháború tisztjei viselték azt a kabátot, mely később a civilek keresett darabja lett. Az 50-es években a márka a brit királyi család udvari beszállítója lett.

A lóháton vágtató lovagot ábrázoló legendás logó és a kockás minta, a Burberry kozmetikumokhoz és illatokhoz hasonlóan, már hosszú évtizedek óta a prémium minőség garanciája. A márka hagyományos értékei ott rejtőznek minden egyes Burberry parfümben, így ön is a saját bőrén érezheti a brit elegancia varázsát.