Burberry London for Women Eau de Parfum hölgyeknek

25×
Burberry London for Women Eau de Parfum hölgyeknek
Burberry London for Women Eau de Parfum hölgyeknek
Spóroljon
34 800Ft

Spóroljon 68%
100 ml
11 080Ft

11 080Ft / 100 ml, áfával
Kód: BUR0066 | Raktáron

A termék csomagolása eltérhet a képen látható csomagolástól.

1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 01. 26.
Személyes átvétel
kedd 2021. 01. 26.

Burberry London for Women parfüm leírása
Összetétel

Tapasztalja meg London egyedülálló hangulatának legérzékibb oldalát! A női Burberry London eau de parfum a brit főváros légkörét testesíti meg, ahol megismételhetetlen módon keverednek a hagyományok és a dinamikus alkotói légkör.

  • üde, virágos illat
  • természetesen elegáns nőknek
  • nappali, de ünnepi alkalmakra is megfelelő

Az illat összetétele
A fejillat akkordjaiban a rózsa és a lonc romantikus illata a zamatos mandarinnal fonódik össze. Ehhez csatlakozik a csábító jázmin, a tahiti gardénia és a törékeny bazsarózsa, amelyek frissítő dimenzióba emelik az édeskés mandarint. A 2006-os Burberry London eau de parfum alapillata a pacsuli, a pézsma és a szantálfa melegítő keveréke, aminek köszönhetően az illat rendkívül nőiessé és elbűvölővé válik.

Az illat története
Burberry London – a brit főváros esszenciája egyetlen üvegcsébe rejtve. Az apró üveget jellegzetes, kárómintás anyagba öltöztettük, amely a Burberry márka ruháinak és kiegészítőinek elengedhetetlen része.

Felkeltette érdeklődését az illat? 2019-ben a Burberry úgy döntött, hogy néhány parfüm dizájnját megújítja. Ezért a képen látható üvegcse vagy csomagolás eltérhet a valóságostól. Abban azonban biztos lehet, hogy a Burberry márka megőrzi az illatok brit eleganciáját.

Az illat olyan összetevőt tartalmaz, aminek a színe instabil, ezért az üveg tartalma eltérhet a képen láthatótól.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
Az illat fajtája
virágos

Burberry a márkáról

Burberry – az ikonikus és hamisítatlan brit márka szó szerint saját országának az eszenciája. Ma az idők felett álló eleganciát, a kifinomult ízlést és a hagyományokra utalást testesíti meg a divat és a parfümök világában.

A Burberry márka 1856-ban született, amikor a fiatal Thomas Burberry szabadban végzett tevékenységekhez való ruházatokat árusító üzletet nyitott. Új anyagok kifejlesztésébe fogott, és ennek eredményeként 1888-ban szabadalmaztatta az újonnan felfedezett vízálló, de mégis légáteresztő gabardint.

A Burberry ruhák praktikus darabjait déli-sarki expedíciója során Roald Amundsen is nagyra értékelte. Az 1. világháború tisztjei viselték azt a kabátot, mely később a civilek keresett darabja lett. Az 50-es években a márka a brit királyi család udvari beszállítója lett.

A lóháton vágtató lovagot ábrázoló legendás logó és a kockás minta, a Burberry kozmetikumokhoz és illatokhoz hasonlóan, már hosszú évtizedek óta a prémium minőség garanciája. A márka hagyományos értékei ott rejtőznek minden egyes Burberry parfümben, így ön is a saját bőrén érezheti a brit elegancia varázsát.

Értékelés Burberry London for Women25