Burberry Her tusfürdő gél hölgyeknek

Burberry Her tusfürdő gél hölgyeknek
Burberry Her tusfürdő gél hölgyeknek
200 ml

Kód: BUR07798 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Az Öné lehet egy praktikus neszesszer ajándékként, ha 16 500 Ft felett vásárol a Burberry márkától.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

Leírás Burberry Her
Összetétel

Váltóztassa különleges élménnyé mindennapi tusolását vagy fürdőjét, melyre egész nap örömmel fog várakozni. A páratlan Burberry Her Her tusoló készítmény kellemes illattal itatja át bőrét és megörvendezteti érzékeit.

Tulajdonságok:

  • az illattal együtt megfelelő ajándékként
  • támogatja az azonos kollekcióhoz tartozó illat intenzitását
  • lemossa a bőrt és eltávolítja a szennyeződéseket

Összetétel

Konzisztencia
gél

Burberry a márkáról

Burberry – az ikonikus és hamisítatlan brit márka szó szerint saját országának az eszenciája. Ma az idők felett álló eleganciát, a kifinomult ízlést és a hagyományokra utalást testesíti meg a divat és a parfümök világában.

A Burberry márka 1856-ban született, amikor a fiatal Thomas Burberry szabadban végzett tevékenységekhez való ruházatokat árusító üzletet nyitott. Új anyagok kifejlesztésébe fogott, és ennek eredményeként 1888-ban szabadalmaztatta az újonnan felfedezett vízálló, de mégis légáteresztő gabardint.

A Burberry ruhák praktikus darabjait déli-sarki expedíciója során Roald Amundsen is nagyra értékelte. Az 1. világháború tisztjei viselték azt a kabátot, mely később a civilek keresett darabja lett. Az 50-es években a márka a brit királyi család udvari beszállítója lett.

A lóháton vágtató lovagot ábrázoló legendás logó és a kockás minta, a Burberry kozmetikumokhoz és illatokhoz hasonlóan, már hosszú évtizedek óta a prémium minőség garanciája. A márka hagyományos értékei ott rejtőznek minden egyes Burberry parfümben, így ön is a saját bőrén érezheti a brit elegancia varázsát.

Értékelés Burberry Her