Burberry Her London Dream ajándékszett I. hölgyeknek

Burberry Her London Dream ajándékszett I. hölgyeknek
Burberry Her London Dream ajándékszett I. hölgyeknek
24 990Ft

24 990,00Ft / 1 db, áfával
Kód: BUR09081 | Raktáron

Eau de Parfum 30 ml + Eau de Parfum 100 ml

1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 06. 28.
Személyes átvétel
szombat 2021. 06. 26.

Leírás Burberry Her London Dream
Összetétel

Ideális ajándékot keres kedvesének, lánytestvérének, vagy édesanyjának?A női Burberry Her London Dream parfüm-szett garantáltan mosolyt csal szerettei arcára.

Tulajdonságok:

  • ajándéknak kiváló
  • minden nőnek örömöt szerez
  • a szettként ajándékozott illat megsokszorozza az örömöt

A szett tartalma:

  • Eau de Parfum 30 ml
  • Eau de Parfum 100 ml

Összetétel

Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Burberry a márkáról

Burberry – az ikonikus és hamisítatlan brit márka szó szerint saját országának az eszenciája. Ma az idők felett álló eleganciát, a kifinomult ízlést és a hagyományokra utalást testesíti meg a divat és a parfümök világában.

A Burberry márka 1856-ban született, amikor a fiatal Thomas Burberry szabadban végzett tevékenységekhez való ruházatokat árusító üzletet nyitott. Új anyagok kifejlesztésébe fogott, és ennek eredményeként 1888-ban szabadalmaztatta az újonnan felfedezett vízálló, de mégis légáteresztő gabardint.

A Burberry ruhák praktikus darabjait déli-sarki expedíciója során Roald Amundsen is nagyra értékelte. Az 1. világháború tisztjei viselték azt a kabátot, mely később a civilek keresett darabja lett. Az 50-es években a márka a brit királyi család udvari beszállítója lett.

A lóháton vágtató lovagot ábrázoló legendás logó és a kockás minta, a Burberry kozmetikumokhoz és illatokhoz hasonlóan, már hosszú évtizedek óta a prémium minőség garanciája. A márka hagyományos értékei ott rejtőznek minden egyes Burberry parfümben, így ön is a saját bőrén érezheti a brit elegancia varázsát.

Értékelés Burberry Her London Dream