Ugrás a fő tartalomhoz
Burberry Goddess Eau de Parfum utántölthető hölgyeknek
Környezetbarát termék.
Fenntartható
összetételvanília, absolut vanília, levendula, Vanilla Caviar
Az illat fajtájaaromás, gourmand
Fenntarthatóságújratölthető kivitel

Kifinomult illat, mely megtestesíti a bennünk rejlő erőt

Ismerje meg az Önben rejlő erőt, és váljon valóságos istennővé. A Burberry Goddess női Eau de Parfum elkíséri önt az önfelfedezés útján, felébresztve a mélyen megbúvó oroszlánhölgyet – a büszkeség, a szabadság és a női erő szimbólumát.

  • aromás gourmand illat
  • ideális különleges alkalmakra
  • elegáns kialakítású, újratölthető palackban

Az illat összetétele
A madagaszkári vanília 3 különböző kivonata felejthetetlen érzéki élményt nyújt. Az első típus a vanília infúzió, amely rendkívül enyhe fás jegyekkel kedveskedik Önnek. Az innovatív Firgood™ technológiával kivont Vanilla Caviar összetevő gazdag és függőséget okozó édes jegyet kölcsönöz a kompozíciónak. Az utolsó típus az abszolút vanília, amely titokzatos, tejes jelleggel gazdagítja az illatot. Az illatkompozíciót tökéletesen kiegyensúlyozza a provence-i levendula tiszta és friss aromája.

Az illat története
A hölgyeknek szánt Burberry Goddess egy olyan nő történetét meséli el, aki rátalál valódi önmagára, és magabiztosan indul felfedezni a világot – akár egy igazi istennő. A történet fontos üzenetet hordoz: mindenki elérheti céljait, ha felhasználja belső erejét és felszabadítja rejtett képességeit. A brit-francia színésznő, Emma Mackey által vezetett kampány a lenyűgöző dél-afrikai vadonba repít, ahol ez az istennőről szóló történet játszódik.

Videókat:

BurberryGoddess Eau de Parfum utántölthető hölgyeknek

6×
60 010Ft
19%-kal kedvezőbb ár
100 ml
48 550Ft
41 265Fta 15xmas kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
-15%

Fedezze fel az ajándékszetteket ezzel a termékkel. (2)
Raktáron | 48 550,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: BUR09233
1
Szeretnék többet megtudni a gravírozásról
Termékmintát csatolunk rendeléséhez. Abban az esetben, ha nem tetszik Önnek, ingyenesen visszaküldheti nekünk a nagy kiszerelésű terméket.Szeretnék többet tudni
Express One Hungary
szerda 2023. 12. 06.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2023. 12. 05.