Burberry Brit Sheer Eau de Toilette hölgyeknek

5×
Burberry Brit Sheer Eau de Toilette hölgyeknek
Burberry Brit Sheer Eau de Toilette hölgyeknek
Spóroljon
33 900Ft

Spóroljon 67%
100 ml
11 260Ft

11 260Ft / 100 ml, áfával
Kód: BUR0049 | Raktáron

A termék csomagolása eltérhet a képen látható csomagolástól.

1
Ajándék az Ön számára
Adja meg a notino8 kódot a kosarában és 8% kedvezményben részesül minden női termékre. A kedvezmény nem vonatkozik az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 03. 10.
Személyes átvétel
szerda 2021. 03. 10.

Burberry Brit Sheer parfüm leírása
Összetétel

A világ sok mindent köszönhet Nagy-Britanniának: a Beatlest, az ötórai teát, a Rolls-Royce-t, Harry Pottert, a Queent vagy a Burberry márka ikonikus ballonkabátjait. Ez az időtlen darab ihlette a női Burberry Brit Sheer eau de toilette-et is, amely pontosan olyan simogató és vidám, mint a bőrre ragyogó első reggeli napsugarak.

  • üde, virágos-gyümölcsös illat
  • optimista nőknek
  • melegebb időjárásban ideális nappali viselet

Az illat összetétele
A fejillatban először a mandarin, a yuzu, az édes licsi és az ananászlevelek zamatos akkordjai jelennek meg. Őket követően elegáns virágcsokor bontakozik ki Ön előtt, amelyet törékeny bazsarózsa és őszibarackvirág alkot, mindezt pedig a körte édes illata festi alá. A kompozíció alapja a fehér pézsma és világos fafélék elegye, amely mélységet és nőiességet kölcsönöz az eau de toilette-nek.  

Az illat története
A virágos Burberry Brit Sheer illatot 2015-ben mutatták be. Üvegcséjét elegáns dombormű díszíti azzal a kockás mintával, amely már 1920 óta a márka ismertetőjegye. A minta először az ikonikus ballonkabátok bélését díszítette, amelyek a mai napig közkedvelt darabok.

Felkeltette érdeklődését az illat? 2019-ben a Burberry úgy döntött, hogy néhány parfüm dizájnját megújítja. Ezért a képen látható üvegcse vagy csomagolás eltérhet a valóságostól. Abban azonban biztos lehet, hogy a Burberry márka megőrizte az illatok brit eleganciáját.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
licsi, mandarin, ananász levele, yuzu
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsaszín bazsarózsa, nashi, barackvirág
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fehér pézsma, fás tónusok
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Burberry a márkáról

Burberry – az ikonikus és hamisítatlan brit márka szó szerint saját országának az eszenciája. Ma az idők felett álló eleganciát, a kifinomult ízlést és a hagyományokra utalást testesíti meg a divat és a parfümök világában.

A Burberry márka 1856-ban született, amikor a fiatal Thomas Burberry szabadban végzett tevékenységekhez való ruházatokat árusító üzletet nyitott. Új anyagok kifejlesztésébe fogott, és ennek eredményeként 1888-ban szabadalmaztatta az újonnan felfedezett vízálló, de mégis légáteresztő gabardint.

A Burberry ruhák praktikus darabjait déli-sarki expedíciója során Roald Amundsen is nagyra értékelte. Az 1. világháború tisztjei viselték azt a kabátot, mely később a civilek keresett darabja lett. Az 50-es években a márka a brit királyi család udvari beszállítója lett.

A lóháton vágtató lovagot ábrázoló legendás logó és a kockás minta, a Burberry kozmetikumokhoz és illatokhoz hasonlóan, már hosszú évtizedek óta a prémium minőség garanciája. A márka hagyományos értékei ott rejtőznek minden egyes Burberry parfümben, így ön is a saját bőrén érezheti a brit elegancia varázsát.

Értékelés Burberry Brit Sheer5