Burberry Brit Sheereau de toilette hölgyeknek

4×
Burberry Brit Sheer eau de toilette hölgyeknek
Burberry Brit Sheer eau de toilette hölgyeknek
Spóroljon
33 900Ft

Spóroljon 72%
100 ml
9 540Ft

Kód: BUR0049 | Raktáron

A termék csomagolása eltérhet a képen látható csomagolástól.

1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és válassza ki a tökéletes ajándékot a kosarában. Szeretnék ajándékot
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2020. 07. 10.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2020. 07. 10.

Burberry Brit Sheer parfüm leírása
Összetétel

A világ sok mindent köszönhet Nagy-Britanniának: a Beatlest, az ötórai teát, a Rolls-Royce-t, Harry Pottert, a Queent vagy a Burberry márka ikonikus ballonkabátjait. Ez az időtlen darab ihlette a női Burberry Brit Sheer eau de toilette-et is, amely pontosan olyan simogató és vidám, mint a bőrre ragyogó első reggeli napsugarak.

  • üde, virágos-gyümölcsös illat
  • optimista nőknek
  • melegebb időjárásban ideális nappali viselet

Az illat összetétele
A fejillatban először a mandarin, a yuzu, az édes licsi és az ananászlevelek zamatos akkordjai jelennek meg. Őket követően elegáns virágcsokor bontakozik ki Ön előtt, amelyet törékeny bazsarózsa és őszibarackvirág alkot, mindezt pedig a körte édes illata festi alá. A kompozíció alapja a fehér pézsma és világos fafélék elegye, amely mélységet és nőiességet kölcsönöz az eau de toilette-nek.  

Az illat története
A virágos Burberry Brit Sheer illatot 2015-ben mutatták be. Üvegcséjét elegáns dombormű díszíti azzal a kockás mintával, amely már 1920 óta a márka ismertetőjegye. A minta először az ikonikus ballonkabátok bélését díszítette, amelyek a mai napig közkedvelt darabok.

Felkeltette érdeklődését az illat? 2019-ben a Burberry úgy döntött, hogy néhány parfüm dizájnját megújítja. Ezért a képen látható üvegcse vagy csomagolás eltérhet a valóságostól. Abban azonban biztos lehet, hogy a Burberry márka megőrizte az illatok brit eleganciáját.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
licsi, ananász levele, mandarin, yuzu
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
nashi, barackvirág, rózsaszín bazsarózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fehér pézsma, fás tónusok
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Burberry a márkáról

Burberry – az ikonikus és hamisítatlan brit márka szó szerint saját országának az eszenciája. Ma az idők felett álló eleganciát, a kifinomult ízlést és a hagyományokra utalást testesíti meg a divat és a parfümök világában.

A Burberry márka 1856-ban született, amikor a fiatal Thomas Burberry szabadban végzett tevékenységekhez való ruházatokat árusító üzletet nyitott. Új anyagok kifejlesztésébe fogott, és ennek eredményeként 1888-ban szabadalmaztatta az újonnan felfedezett vízálló, de mégis légáteresztő gabardint.

A Burberry ruhák praktikus darabjait déli-sarki expedíciója során Roald Amundsen is nagyra értékelte. Az 1. világháború tisztjei viselték azt a kabátot, mely később a civilek keresett darabja lett. Az 50-es években a márka a brit királyi család udvari beszállítója lett.

A lóháton vágtató lovagot ábrázoló legendás logó és a kockás minta, a Burberry kozmetikumokhoz és illatokhoz hasonlóan, már hosszú évtizedek óta a prémium minőség garanciája. A márka hagyományos értékei ott rejtőznek minden egyes Burberry parfümben, így ön is a saját bőrén érezheti a brit elegancia varázsát.

Értékelés Burberry Brit Sheer