Burberry Brit Rhythm for Him Eau de Toilette uraknak

4×
Burberry Brit Rhythm for Him Eau de Toilette uraknak
Burberry Brit Rhythm for Him Eau de Toilette uraknak
Spóroljon
29 000Ft

Spóroljon 69%
90 ml
9 120Ft

10 133Ft / 100 ml, áfával
Kód: BUR0461 | Raktáron

A termék csomagolása eltérhet a képen látható csomagolástól.

1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 03. 02.
Személyes átvétel
kedd 2021. 03. 02.

Burberry Brit Rhythm for Him parfüm leírása
Összetétel

Nagy-Britanniának olyan zenei legendákat köszönhetünk, mint például a Queen, a Rolling Stones, a Radiohead vagy a Deep Purple. A férfi Burberry Brit Rhythm for Him eau de toilette ugyanolyan érzéseket idéz fel Önben, mint a brit rockzene – lelkesedést, életkedvet és végtelen energiát.

  • modern, bőrös illat
  • dinamikus, magabiztos férfiaknak
  • nappali viselet, de különleges alkalmakhoz is illik

Az illat összetétele
A felső jegyekben a bazsalikom, a verbéna, a kardamom és a borókabogyó üdítő, gyógynövényes aromái elegyednek egymással. Utánuk hamarosan a szívillat is kibontakozik, amelyben a fenségesen vonzó bőr akkordjai dominálnak pacsulival és styraxszal kiegészülve. A kompozíciót a bársonyos cédrusfa, a melengető tömjén és az egzotikus tonkabab alkotta alapillat festi alá.

Az illat története
A Burberry Brit Rhythm for Him eau de toilette-et 2013-ban mutatták be. Az illatkompozíciót a karakteres, karizmatikus és bármi mással összetéveszthetetlen brit rockzene ihlette. A fekete üvegcsét a Burberry jellegzetes kockás mintája díszíti.

Felkeltette érdeklődését az illat? 2019-ben a Burberry úgy döntött, hogy néhány parfüm dizájnját megújítja. Ezért a képen látható üvegcse vagy csomagolás eltérhet a valóságostól. Abban azonban biztos lehet, hogy a Burberry márka megőrizte az illatok brit eleganciáját.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
vasfű, boróka, bazsalikom, kardamon
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
pacsuli, bőr, styrax
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, tonkabab, tömjén
Az illat fajtája
bőrös

Burberry a márkáról

Burberry – az ikonikus és hamisítatlan brit márka szó szerint saját országának az eszenciája. Ma az idők felett álló eleganciát, a kifinomult ízlést és a hagyományokra utalást testesíti meg a divat és a parfümök világában.

A Burberry márka 1856-ban született, amikor a fiatal Thomas Burberry szabadban végzett tevékenységekhez való ruházatokat árusító üzletet nyitott. Új anyagok kifejlesztésébe fogott, és ennek eredményeként 1888-ban szabadalmaztatta az újonnan felfedezett vízálló, de mégis légáteresztő gabardint.

A Burberry ruhák praktikus darabjait déli-sarki expedíciója során Roald Amundsen is nagyra értékelte. Az 1. világháború tisztjei viselték azt a kabátot, mely később a civilek keresett darabja lett. Az 50-es években a márka a brit királyi család udvari beszállítója lett.

A lóháton vágtató lovagot ábrázoló legendás logó és a kockás minta, a Burberry kozmetikumokhoz és illatokhoz hasonlóan, már hosszú évtizedek óta a prémium minőség garanciája. A márka hagyományos értékei ott rejtőznek minden egyes Burberry parfümben, így ön is a saját bőrén érezheti a brit elegancia varázsát.

Értékelés Burberry Brit Rhythm for Him4