Burberry Brit for Her ajándékszett I. hölgyeknek

Burberry Brit for Her ajándékszett I. hölgyeknek
Burberry Brit for Her ajándékszett I. hölgyeknek
24 950Ft

24 950,00Ft / 1 db, áfával
Kód: BUR09037 | Raktáron

Eau de Parfum 100 ml + Eau de Parfum 30 ml

1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 06. 28.
Személyes átvétel
szombat 2021. 06. 26.

Leírás Burberry Brit for Her
Összetétel

Soha többé nem kell elbúcsúznia hosszú időre az illatától.A női Burberry Brit for Her parfüm-szett tartalmazza az illat teljes és miniatűr verzióját is.Könnyen megtalálja helyét a legkisebb retikülben is. Rendelkezésére áll bármikor a nap folyamán, hogy beburkolhassa összetéveszthetetlen aromájába.

Tulajdonságok:

  • tartalmazza a teljes mértékű illatot és annak miniatűr változatát is
  • a miniatűr illat ideális a retikülbe
  • mindennapos viselésre alkalmas

A szett tartalma:

  • Eau de Parfum 100 ml
  • Eau de Parfum 30 ml

Összetétel

Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Burberry a márkáról

Burberry – az ikonikus és hamisítatlan brit márka szó szerint saját országának az eszenciája. Ma az idők felett álló eleganciát, a kifinomult ízlést és a hagyományokra utalást testesíti meg a divat és a parfümök világában.

A Burberry márka 1856-ban született, amikor a fiatal Thomas Burberry szabadban végzett tevékenységekhez való ruházatokat árusító üzletet nyitott. Új anyagok kifejlesztésébe fogott, és ennek eredményeként 1888-ban szabadalmaztatta az újonnan felfedezett vízálló, de mégis légáteresztő gabardint.

A Burberry ruhák praktikus darabjait déli-sarki expedíciója során Roald Amundsen is nagyra értékelte. Az 1. világháború tisztjei viselték azt a kabátot, mely később a civilek keresett darabja lett. Az 50-es években a márka a brit királyi család udvari beszállítója lett.

A lóháton vágtató lovagot ábrázoló legendás logó és a kockás minta, a Burberry kozmetikumokhoz és illatokhoz hasonlóan, már hosszú évtizedek óta a prémium minőség garanciája. A márka hagyományos értékei ott rejtőznek minden egyes Burberry parfümben, így ön is a saját bőrén érezheti a brit elegancia varázsát.

Értékelés Burberry Brit for Her