Bulldog Original Beard Care Kitajándékszett (uraknak)

Bulldog Original Beard Care Kit ajándékszett (uraknak)
Bulldog Original Beard Care Kit ajándékszett (uraknak)

Kód: BLG00044 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

szakáll olaj 30 ml + sampon és kondicionáló szakállra 200 ml + fa fésű szakállra

Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.

Tulajdonságok

Konzisztencia
olaj
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Bulldog a márkáról

A Bulldog férfi kozmetikumok száraz, érzékeny, zsíros vagy érett arcbőr esetén is gondoskodnak arról, hogy az mindig kiválóan érezze magát, és remekül nézzen ki. A Nagy-Britanniából érkező márka alapelve, hogy olyan készítményeket hozzon létre, melyeket a férfiak nemcsak használnak, de szó szerint szeretnek is.

A Bulldog kozmetikumok olyan természetes összetevőket tartalmaznak, mint a zöld tea, magvas gomorka vagy aloe vera. Ezeket a gondosan válogatott összetevőket a legjobb hatás szerint kombinálja. A Bulldog férfi arcápoló kozmetikumok semmilyen szintetikus illatanyagot, műanyag mikrorészecskét vagy színező adalékot nem tartalmaznak. A legtöbb Bulldog termék Angliában készül, ráadásul mindegyik termék vegetáriánusok és vegánok által is használható.

Törődjön az arcbőrével, és próbálja ki a brit márka átfogó, komplex arcápoló termékcsaládjának valamelyik készítményét. Biztos lehet abban, hogy akár a Bulldog szakállolajat, akár az arctisztító gélt vagy a hidratáló krémet választja, az mindig kifejezetten a férfiak arcbőréhez igazodva készült, és többé már nem is akar majd mást használni.

Értékelés Bulldog Original Beard Care Kit