BrushArtKIDS No Llama - No drama kis táska

BrushArt KIDS No Llama - No drama kis táska
BrushArt KIDS No Llama - No drama kis táska
Ingyenes kiszállítás
XL méret
4 420Ft

Raktáron | 4 420,00Ft / 1 db, áfával | Kód: BRU03795
1
Express One Hungary
hétfő 2021. 12. 13.
Személyes átvétel
hétfő 2021. 12. 13.

Tartson rendet sminkjei, és kozmetikumai között. A BrushArt KIDS No Llama - No drama kistáska vidám dizájnjával mindig feldobja kedvét, kompakt méretének köszönhetően pedig bárhová magával viheti. Minőségi anyagokból készült, így akár utazáshoz is választhatja. Különböző méretei között biztosan megtalálja kedvencét.

Tulajdonságok:

  • smink, ékszer vagy más apró tárgyak tárolására szolgál
  • segít rendet tenni sminkjei, kozmetikumai között
  • minőségi anyagokból készült
  • ideális választás utazáshoz
  • vidám, fiatalos dizájn

Fiatalos márka, amely a sminkeléshez, hajápoláshoz és hajformázáshoz szükséges kiegészítők terén igazi trendteremtő. A BrushArt márka kínálatában hajkefék, sminkecsetek és ezeket ápoló készítmények is találhatók. A menő, dizájnos kozmetikai táskák és különféle kiegészítők sem hiányoznak. Egyszóval mindent, amit egy igazi IT girl szeretne!

A bestsellerek közzé egyértelműen a vaddisznósörtés hajkefék tartoznak. Olyan fényesnek még sosem látta a haját, amilyet ezzel a hajkefével lehet varázsolni. Az alapozó gyors felviteléhez pedig felülmúlhatatlanok a szivacsok. Semmi mással nem lehet olyan természetes felületet elérni, mint éppen ezekkel.

A BrushArt az ecseteket kedvelőit is meggyőzi. A BrushArt sörtéi tökéletesen puhák, és hibátlan sminket lehet készíteni velük. A kozmetikai táskával együtt kapható ecsetek ráadásul tökéletes ajándékok. A legfiatalabb divatcsajszik a gyerekeknek való neszesszereket, hajcsatokat és hajgumikat fogják imádni. Ezek a legfinomabb hajszálakat is kíméletesen összefogják, ráadásul nagyon cukik!

Ez a BrushArt – minőségi kiegészítők, kiváló árakon, trendi dizájnnal és máris vidámabb lesz a beauty-rutin.