BrushArt Hair Rings Colour

hajgumik

BrushArt Hair Rings Colour hajgumik
BrushArt Hair Rings Colour hajgumik
Clear Pink 4 db
990Ft

Kód: BRU1166 | Több mint 20 db a raktáron
1
Ajándék az Ön számára
10% kedvezményben részesül, amennyiben legalább 25 000 Ft feletti értékben vásárol és a kosárban megadja az minus10hu kódot. A kód nem használható az akcióban lévő és kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
csütörtök 2019. 08. 22.
Személyes átvétel
csütörtök 2019. 08. 22.
BrushArt Hair Rings Colour
Clear Pink 4 db | 990Ft

BrushArt Hair Rings Colour termékleírás

Leírás:

A BrushArt Hair Rings műanyag hajgumik olyan praktikus eszközök, amelyekkel bármilyen típusú haj összefogható. A spirál formájú hajgumikon nincs semmilyen csatlakozás, és kivitelezésük rendkívül hajkímélő. Nem tépik ki, nem törik meg, és nem teszik tönkre a hajat. A sima felületű hajgumik sem összefogáskor, sem kiengedéskor nem kócolják össze a hajat. A spirálos BrushArt Hair Rings hajgumik olyan kiegészítők, amelyekkel munkába és iskolába, a szabadidő eltöltéshez és társasági összejövetelekre is összefoghatja a haját. Erősen tartják a hajat, mégsem hagynak kiengedés után semmilyen nyomot vagy benyomódást maguk után. Szerezzen be magának különböző színű BrushArt hajgumikat, és fogja össze a haját gyorsan, kímélően és stílusosan!

Tulajdonságok:

sima felületű spirálforma

 fokozottan hajkímélő nem húzzák,

nem törik, és nem tépik ki a hajat

erős tartás

BrushArt a márkáról

BrushArt kozmetikai ecsetek - A BrushArt, mint ahogy azt a márka neve is jelzi, átváltoztatja a mindennapi sminkelést művészetté. Ezek a ecsetek kifejezetten a tökéletes smink készítésére készültek. A hibamentes make-up pontos felvitelt igényel, melyet biztosítanak a kiváló BrushArt ecsetek. A BrushArt kínálatában megtalálható bármilyen sminkeléshez szükséges ecset. A BrushArt Eye kollekció a szemre és a szemöldökre összpontosít, a BrushArt Face az arcpirosítók, púderek és make-up –ok felvitelére kínál ecseteket, míg a BrushArt Lip kollekció az ajakfényekhez és a rúzsokhoz.