Skip to main content

BrushArtHome Salon masszázs szegédeszköz hajra

1×
BrushArt Home Salon masszázs szegédeszköz hajra
BrushArt Home Salon masszázs szegédeszköz hajra
Új
Akció
3 140Ft

Raktáron | 3 140,00Ft / 1 db, áfával | Kód: BRU04060
1
Express One Hungary
hétfő 2022. 01. 31.
Személyes átvétel
szombat 2022. 01. 29.

Minden egyes otthoni hajmosás során úgy fogja magát érezni, mintha egy ügyes fodrásznő kezében lenne, aki a samponozás közben masszírozza a fejbőrét. A BrushArt Home Salon masszázskellék hajra az ujjainál sokkal jobban fog segíteni Önnek a zsiradékok, a szennyeződések és a hajformázó készítmények maradványainak eltávolításában. Ezen túl a masszírozás olyan kellemes lesz, hogy minden hajmosás előtt erre a műveletre már előre örömmel fog készülni.

Tulajdonságai:

  • masszírozza a fejbőrt a hajmosás során
  • eltávolítja a zsiradékokat, a szennyeződéseket és a hajformázó készítmények maradványait
  • biztosítja a sampon és a habzás jobb eloszlását
  • javítja a fej vérkeringését
  • kényelmes a markolata
  • egyszerű karbantartás

Anyaga:

  • szilikon

Használata:
A nedves hajra vigye fel a sampont és a BrushArt masszázskellék segítségével mindaddig masszírozza az egész fejbőrt, ameddig az kellemes.

Fiatalos márka, amely a sminkeléshez, hajápoláshoz és hajformázáshoz szükséges kiegészítők terén igazi trendteremtő. A BrushArt márka kínálatában hajkefék, sminkecsetek és ezeket ápoló készítmények is találhatók. A menő, dizájnos kozmetikai táskák és különféle kiegészítők sem hiányoznak. Egyszóval mindent, amit egy igazi IT girl szeretne!

A bestsellerek közzé egyértelműen a vaddisznósörtés hajkefék tartoznak. Olyan fényesnek még sosem látta a haját, amilyet ezzel a hajkefével lehet varázsolni. Az alapozó gyors felviteléhez pedig felülmúlhatatlanok a szivacsok. Semmi mással nem lehet olyan természetes felületet elérni, mint éppen ezekkel.

A BrushArt az ecseteket kedvelőit is meggyőzi. A BrushArt sörtéi tökéletesen puhák, és hibátlan sminket lehet készíteni velük. A kozmetikai táskával együtt kapható ecsetek ráadásul tökéletes ajándékok. A legfiatalabb divatcsajszik a gyerekeknek való neszesszereket, hajcsatokat és hajgumikat fogják imádni. Ezek a legfinomabb hajszálakat is kíméletesen összefogják, ráadásul nagyon cukik!

Ez a BrushArt – minőségi kiegészítők, kiváló árakon, trendi dizájnnal és máris vidámabb lesz a beauty-rutin.