BrushArtHair kerámia kefe hajra

3×
BrushArt Hair kerámia kefe  hajra
BrushArt Hair kerámia kefe  hajra
Spóroljon
4 750Ft

Spóroljon 16%
Ø 53 mm
3 950Ft

Raktáron | 3 950,00Ft / 1 db, áfával | Kód: BRU03710
1
Ajándék az Ön számára
Adja meg a 20brands kódot a kosarában, és 20% kedvezményben részesül a kiválasztott márkákra. A kedvezmény nem érvényes a már akciós vagy kiárusított termékekre.
Express One Hungary
kedd 2022. 01. 25.
Személyes átvétel
kedd 2022. 01. 25.

Gyönyörűen, egészen a gyökerektől felemelt haj kialakításához már nem kell fodrászhoz mennie! A BrushArt Hair kerámia hajkefe nélkülözhetetlen segítőjévé fog válni, amelynek köszönhetően egyedül alkothat magának elképzeléseit pontosan kifejező frizurát.

A kefe hajszárítóval együttműködve meggyőzi arról, hogy amikor csak akar, professzionális megjelenést érhet el. Perforált magja lehetővé teszi a meleg levegő áramlását, speciális felületkezelése révén pedig Ön gyorsan és könnyen megbirkózhat a hajformázással.

Tulajdonságai:

  • hajhullámosító körkefe
  • a kefe magja lehetővé teszi a hajszárítóból jövő meleg levegő átáramlását
  • réz felületkezelése jól vezeti a hőt, időt takarítva meg a haj formázásánál
  • fogantyújának kialakítása megkönnyíti a kefe kezelését
  • praktikus akasztószemmel rendelkezik
  • elegáns dizájnú

Anyaga:

  • kerámia és réz – gyorsan és egyenletesen vezeti a kefetest melegét, s ezáltal a kívánt eredmény eléréséhez szükséges időt és energiát takarít meg
  • nylon-sörte

Használata:
A kefe hajszárítóval való használatra szolgál. Lágy hullámokat hoz létre a hajban.

Fiatalos márka, amely a sminkeléshez, hajápoláshoz és hajformázáshoz szükséges kiegészítők terén igazi trendteremtő. A BrushArt márka kínálatában hajkefék, sminkecsetek és ezeket ápoló készítmények is találhatók. A menő, dizájnos kozmetikai táskák és különféle kiegészítők sem hiányoznak. Egyszóval mindent, amit egy igazi IT girl szeretne!

A bestsellerek közzé egyértelműen a vaddisznósörtés hajkefék tartoznak. Olyan fényesnek még sosem látta a haját, amilyet ezzel a hajkefével lehet varázsolni. Az alapozó gyors felviteléhez pedig felülmúlhatatlanok a szivacsok. Semmi mással nem lehet olyan természetes felületet elérni, mint éppen ezekkel.

A BrushArt az ecseteket kedvelőit is meggyőzi. A BrushArt sörtéi tökéletesen puhák, és hibátlan sminket lehet készíteni velük. A kozmetikai táskával együtt kapható ecsetek ráadásul tökéletes ajándékok. A legfiatalabb divatcsajszik a gyerekeknek való neszesszereket, hajcsatokat és hajgumikat fogják imádni. Ezek a legfinomabb hajszálakat is kíméletesen összefogják, ráadásul nagyon cukik!

Ez a BrushArt – minőségi kiegészítők, kiváló árakon, trendi dizájnnal és máris vidámabb lesz a beauty-rutin.