BrushArtHair kerámia kefehajra

3×
BrushArt Hair kerámia kefe  hajra
BrushArt Hair kerámia kefe  hajra
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
4 000Ft

Spóroljon 11%
Ø 33 mm
3 550Ft

Raktáron | 3 550,00Ft / 1 db, áfával | Kód: BRU03708
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon a BrushArt márkától legalább 5 100 Ft értékben, és ajándékba kap egy sminkecset szettet egy neszesszerben.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
hétfő 2021. 12. 06.

Gyönyörűen, egészen a gyökerektől felemelt haj kialakításához már nem kell fodrászhoz mennie! A BrushArt Hair kerámia hajkefe nélkülözhetetlen segítőjévé fog válni, amelynek köszönhetően egyedül alkothat magának elképzeléseit pontosan kifejező frizurát.

A kefe hajszárítóval együttműködve meggyőzi arról, hogy amikor csak akar, professzionális megjelenést érhet el. Perforált magja lehetővé teszi a meleg levegő áramlását, speciális felületkezelése révén pedig Ön gyorsan és könnyen megbirkózhat a hajformázással.

Tulajdonságai:

  • hajhullámosító körkefe
  • a kefe magja lehetővé teszi a hajszárítóból jövő meleg levegő átáramlását
  • réz felületkezelése jól vezeti a hőt, időt takarítva meg a haj formázásánál
  • fogantyújának kialakítása megkönnyíti a kefe kezelését
  • praktikus akasztószemmel rendelkezik
  • elegáns dizájnú

Anyaga:

  • kerámia és réz – gyorsan és egyenletesen vezeti a kefetest melegét, s ezáltal a kívánt eredmény eléréséhez szükséges időt és energiát takarít meg
  • nylon-sörte

Használata:
A kefe hajszárítóval való használatra szolgál. Lágy hullámokat hoz létre a hajban.

Fiatalos márka, amely a sminkeléshez, hajápoláshoz és hajformázáshoz szükséges kiegészítők terén igazi trendteremtő. A BrushArt márka kínálatában hajkefék, sminkecsetek és ezeket ápoló készítmények is találhatók. A menő, dizájnos kozmetikai táskák és különféle kiegészítők sem hiányoznak. Egyszóval mindent, amit egy igazi IT girl szeretne!

A bestsellerek közzé egyértelműen a vaddisznósörtés hajkefék tartoznak. Olyan fényesnek még sosem látta a haját, amilyet ezzel a hajkefével lehet varázsolni. Az alapozó gyors felviteléhez pedig felülmúlhatatlanok a szivacsok. Semmi mással nem lehet olyan természetes felületet elérni, mint éppen ezekkel.

A BrushArt az ecseteket kedvelőit is meggyőzi. A BrushArt sörtéi tökéletesen puhák, és hibátlan sminket lehet készíteni velük. A kozmetikai táskával együtt kapható ecsetek ráadásul tökéletes ajándékok. A legfiatalabb divatcsajszik a gyerekeknek való neszesszereket, hajcsatokat és hajgumikat fogják imádni. Ezek a legfinomabb hajszálakat is kíméletesen összefogják, ráadásul nagyon cukik!

Ez a BrushArt – minőségi kiegészítők, kiváló árakon, trendi dizájnnal és máris vidámabb lesz a beauty-rutin.