BrushArtFace Sponge set make-up szivacs

BrushArt Face Sponge set make-up szivacs
BrushArt Face Sponge set make-up szivacs
Akció
Spóroljon
2 400Ft

Spóroljon 14%
MINI ME - NUDE 2 db
2 050Ft

Raktáron | 1 025,00Ft / 1 db, áfával | Kód: BRU03913
1
Ajándék az Ön számára
Ajándékot választhat a kosarában, amennyiben NOBEA, Saffee, SpiriTime, BrushArt vagy KORIKA termékeket vásárol, legalább 6 400 Ft értékben.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One Hungary
kedd 2022. 01. 25.
Személyes átvétel
kedd 2022. 01. 25.

Ennél bájosabb dolog biztosan nincs a kozmetikai kellékei között. A BrushArt Face sminkszivacs és a mini változata alkotja ezt a 2 részes készletet. Mindkettő nap mint nap garantálja a hibátlan megjelenést. Egyes tulajdonságaiknak köszönhetően az alapozó felvitele mindig hibátlanul sikerül.

Szélesebb végük az arc nagyobb felületeire ideális, a keskenyebb pedig a finom részletekhez. Az alapozó különösen precíz eldolgozásáról a mini szivacs gondoskodik, aminek főleg a szem alatti területen, de más helyeken is nagy hasznát veszi. Már előkészítette az alapozót? Akkor már csak ez a csodás szett kell a tökéletes sminkhez.

Tulajdonságai:

  • alapozó és más beauty termékekhez való normál és mini méretű sminkszivacsot tartalmazó készlet
  • ideálisak az arc nagyobb felületeire, és az apróbb részletekhez
  • használatuk meggyorsítja a sminkelést, puha anyaguk kellemes az arcbőr számára
  • nem marad utánuk csík, és kiválóan bedolgozzák az alapozót az arcbőrbe
  • benedvesítve csak a szükséges mennyiségű alapozót veszik fel
  • trendi, rózsaszín dizájn, ajándéknak is kiváló

Használata:
Használat előtt mindig nedvesítse be a szivacsokat, majd nyomkodja ki belőlük a vizet. Dolgozza el az alapozót az arc közepétől a szélek felé haladva. A tökéletes eredmény érdekében gyengéden ütögesse a szivaccsal az alapozót az arcbőrbe.

Fiatalos márka, amely a sminkeléshez, hajápoláshoz és hajformázáshoz szükséges kiegészítők terén igazi trendteremtő. A BrushArt márka kínálatában hajkefék, sminkecsetek és ezeket ápoló készítmények is találhatók. A menő, dizájnos kozmetikai táskák és különféle kiegészítők sem hiányoznak. Egyszóval mindent, amit egy igazi IT girl szeretne!

A bestsellerek közzé egyértelműen a vaddisznósörtés hajkefék tartoznak. Olyan fényesnek még sosem látta a haját, amilyet ezzel a hajkefével lehet varázsolni. Az alapozó gyors felviteléhez pedig felülmúlhatatlanok a szivacsok. Semmi mással nem lehet olyan természetes felületet elérni, mint éppen ezekkel.

A BrushArt az ecseteket kedvelőit is meggyőzi. A BrushArt sörtéi tökéletesen puhák, és hibátlan sminket lehet készíteni velük. A kozmetikai táskával együtt kapható ecsetek ráadásul tökéletes ajándékok. A legfiatalabb divatcsajszik a gyerekeknek való neszesszereket, hajcsatokat és hajgumikat fogják imádni. Ezek a legfinomabb hajszálakat is kíméletesen összefogják, ráadásul nagyon cukik!

Ez a BrushArt – minőségi kiegészítők, kiváló árakon, trendi dizájnnal és máris vidámabb lesz a beauty-rutin.