BrushArtFace Sponge set make-up szivacs 3 db

BrushArt Face Sponge set make-up szivacs 3 db
BrushArt Face Sponge set make-up szivacs 3 db
Akció
Spóroljon
4 350Ft

Spóroljon 14%
ROYAL PURPLE
3 700Ft

3 700,00Ft / 1 db, áfával
  • BrushArt Face Sponge set make-up szivacs 3 db
  • BrushArt Face Sponge set make-up szivacs 3 db
Kód: BRU03910 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 09. 29.
Személyes átvétel
szerda 2021. 09. 29.

Leírás BrushArt Face Sponge set

Ezzel a trióval hibátlan lesz az arcbőre élőben és a fotókon, szűrők alkalmazása nélkül is. Ez a szép készlet rögtön 3 db BrushArt Face sminkszivacsot rejt magában, amelyek készen állnak arra, hogy professzionális sminket varázsoljanak Önnek. Mindegyikkel a saját elképzelése szerint viheti fel az alapozót vagy többi beauty terméket.

Sem a csíkok, sem a hosszas kenegetés veszélye nem áll fenn. Ezek a szivacsok csak a szükséges mennyiségű alapozót veszik fel, felesleget nem szívnak magukba, ezért nagyon kellemes a használatuk. Megtartja mindegyiket, vagy megosztozik rajtuk a barátnőjével? Csak Önön múlik.

Tulajdonságai:

  • alapozó és egyéb szépítőszer felvitelére szolgáló 3 db puha szivacsot tartalmazó készlet
  • a csepp forma lehetővé teszi a nagyobb felületeken való használatot és részletek kidolgozását is
  • nem hagynak csíkot az arcbőrön, és maradéktalanul eldolgozzák az alapozót
  • gyorsan és könnyen lehet velük sminkelni
  • ideálisan puhák, így használatuk nagyon kellemes az arcbőrnek
  • benedvesítés után nem szívnak magukba felesleges mennyiségű szépítőszert
  • gyönyörű a csomagolásuk, így ajándéknak is kiválóak

Használata:
Először nedvesítse be a szivacsot, majd nyomja ki belőle a felesleges vizet. Az alapozót az arca közepétől kifelé haladva dolgozza el a szivaccsal. Az alapozót, vagy más hasonló termékeket arca egy-egy pontján gyengéden rányomva is bedolgozhatja a bőrbe. Minden használat után mossa ki a szivacsot megfelelő tisztítószeres vízzel, és hagyja megszáradni.

BrushArt a márkáról

Fiatalos márka, amely a sminkeléshez, hajápoláshoz és hajformázáshoz szükséges kiegészítők terén igazi trendteremtő. A BrushArt márka kínálatában hajkefék, sminkecsetek és ezeket ápoló készítmények is találhatók. A menő, dizájnos kozmetikai táskák és különféle kiegészítők sem hiányoznak. Egyszóval mindent, amit egy igazi IT girl szeretne!

A bestsellerek közzé egyértelműen a vaddisznósörtés hajkefék tartoznak. Olyan fényesnek még sosem látta a haját, amilyet ezzel a hajkefével lehet varázsolni. Az alapozó gyors felviteléhez pedig felülmúlhatatlanok a szivacsok. Semmi mással nem lehet olyan természetes felületet elérni, mint éppen ezekkel.

A BrushArt az ecseteket kedvelőit is meggyőzi. A BrushArt sörtéi tökéletesen puhák, és hibátlan sminket lehet készíteni velük. A kozmetikai táskával együtt kapható ecsetek ráadásul tökéletes ajándékok. A legfiatalabb divatcsajszik a gyerekeknek való neszesszereket, hajcsatokat és hajgumikat fogják imádni. Ezek a legfinomabb hajszálakat is kíméletesen összefogják, ráadásul nagyon cukik!

Ez a BrushArt – minőségi kiegészítők, kiváló árakon, trendi dizájnnal és máris vidámabb lesz a beauty-rutin.

Értékelés BrushArt Face Sponge set