BrushArtFace Easy Blend make-up szivacs

BrushArt Face Easy Blend make-up szivacs
BrushArt Face Easy Blend make-up szivacs
Spóroljon
1 790Ft

Spóroljon 16%
1 490Ft

Raktáron | 1 490,00Ft / 1 db, áfával | Kód: BRU03704
1
Express One Hungary
már holnap szerda 2022. 01. 26.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2022. 01. 26.

Az arc minden hajlatába tökéletesen felvitt, foltok nélküli alapozót a BrushArt Drop make-up szivacs biztosítja.A folyékony és krémes alapozó is tökéletesen egybeolvad az arcbőrével.Csöpphöz hasonló formája ideális az arc nagyobb felületére felvitt alapozó eldolgozására, ugyanakkor az orr és a szemek alatti részre is.Elég egyszer kipróbálni, és azonnal megérti, miért szeretik annyira a smink kedvelői.

Tulajdonságai:

  • szivacs az alapozó gyors és egyenletes felviteléhez
  • ideális a folyékony és krémes állaghoz
  • a szivacs puha, és könnyű vele bánni
  • kellemes az arcbőrnek
  • méret: 5,3 cm × 3,5 cm

Anyaga:

  • hidrofil poliuretán

Használata:
A szivacsot minden használat előtt áztassa be és csavarja ki belőle a vizet.Az alapozót vigye fel az arcára vagy egyenesen a szivacsra és finoman dolgozza be az arcbőrbe.Minden használat után áztassa langyos, szappanos vízbe és hagyja megszáradni.

Fiatalos márka, amely a sminkeléshez, hajápoláshoz és hajformázáshoz szükséges kiegészítők terén igazi trendteremtő. A BrushArt márka kínálatában hajkefék, sminkecsetek és ezeket ápoló készítmények is találhatók. A menő, dizájnos kozmetikai táskák és különféle kiegészítők sem hiányoznak. Egyszóval mindent, amit egy igazi IT girl szeretne!

A bestsellerek közzé egyértelműen a vaddisznósörtés hajkefék tartoznak. Olyan fényesnek még sosem látta a haját, amilyet ezzel a hajkefével lehet varázsolni. Az alapozó gyors felviteléhez pedig felülmúlhatatlanok a szivacsok. Semmi mással nem lehet olyan természetes felületet elérni, mint éppen ezekkel.

A BrushArt az ecseteket kedvelőit is meggyőzi. A BrushArt sörtéi tökéletesen puhák, és hibátlan sminket lehet készíteni velük. A kozmetikai táskával együtt kapható ecsetek ráadásul tökéletes ajándékok. A legfiatalabb divatcsajszik a gyerekeknek való neszesszereket, hajcsatokat és hajgumikat fogják imádni. Ezek a legfinomabb hajszálakat is kíméletesen összefogják, ráadásul nagyon cukik!

Ez a BrushArt – minőségi kiegészítők, kiváló árakon, trendi dizájnnal és máris vidámabb lesz a beauty-rutin.