BrushArt Face Basic make-up szivacs

1×
BrushArt Face Basic make-up szivacs
BrushArt Face Basic make-up szivacs
Új
make-up szivacs
1 020Ft

1 020,00Ft / 1 db, áfával
Kód: BRU03930 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 04. 21.
Személyes átvétel
szerda 2021. 04. 21.

Leírás BrushArt Face Basic

Ismerkedjen meg az Ön új beauty sztárjával, amely gondoskodik arról, hogy arca mindig tökéletesen sminkelt legyen. A BrushArt Face sminkszivacs ideális puhaságú és méretű, így a kezdő és a haladó szépítkezők is tökéletes sminket készíthetnek vele.

A csepp forma alapvetően megkönnyíti a szivacs használatát. A szélesebb résszel az alapozó remekül felvihető az arc nagyobb felületeire, ferdére vágott csúcsával pedig az olyan finom részeken dolgozhat, mint például a szem alatti terület. Az alapozó felvitele nem is olyan nagy tudomány. Ez a szivacs Önt is profi sminkessé teszi.

Tulajdonságai:

  • az alapozó és más beauty termékek könnyű és gyors felvitelére szolgáló szivacs
  • alaposan bedolgozza az alapozót az arcbőrbe, és nem húz csíkot
  • a szivacs kellően puha, kellemes tapintású az arcbőr számára
  • a csepp forma megkönnyíti a teljes arcon való használatot
  • a szivacs hatékonyan veszi fel az alapozót, nem pazarolja

Használata:
Minden használat előtt nedvesítse be a BrushArt szivacsot, majd nyomkodja ki belőle a felesleges vizet. Dolgozza el az arcán az alapozót középről a szélek felé haladva. A szivacsot minden használat után mossa ki folyó víz alatt megfelelő tisztítószerrel, és hagyja megszáradni.

BrushArt a márkáról

Fiatalos márka, amely a sminkeléshez, hajápoláshoz és hajformázáshoz szükséges kiegészítők terén igazi trendteremtő. A BrushArt márka kínálatában hajkefék, sminkecsetek és ezeket ápoló készítmények is találhatók. A menő, dizájnos kozmetikai táskák és különféle kiegészítők sem hiányoznak. Egyszóval mindent, amit egy igazi IT girl szeretne!

A bestsellerek közzé egyértelműen a vaddisznósörtés hajkefék tartoznak. Olyan fényesnek még sosem látta a haját, amilyet ezzel a hajkefével lehet varázsolni. Az alapozó gyors felviteléhez pedig felülmúlhatatlanok a szivacsok. Semmi mással nem lehet olyan természetes felületet elérni, mint éppen ezekkel.

A BrushArt az ecseteket kedvelőit is meggyőzi. A BrushArt sörtéi tökéletesen puhák, és hibátlan sminket lehet készíteni velük. A kozmetikai táskával együtt kapható ecsetek ráadásul tökéletes ajándékok. A legfiatalabb divatcsajszik a gyerekeknek való neszesszereket, hajcsatokat és hajgumikat fogják imádni. Ezek a legfinomabb hajszálakat is kíméletesen összefogják, ráadásul nagyon cukik!

Ez a BrushArt – minőségi kiegészítők, kiváló árakon, trendi dizájnnal és máris vidámabb lesz a beauty-rutin.

Értékelés BrushArt Face Basic1