BrushArtEveryday Collection árnyékoló - és satírecset

5×
BrushArt Everyday Collection árnyékoló - és satírecset
BrushArt Everyday Collection árnyékoló - és satírecset
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
2 240Ft

Spóroljon 32%
1 520Ft

Raktáron | 1 520,00Ft / 1 db, áfával | Kód: BRU03751
1
Express One Hungary
már holnap kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 09.

A BrushArt Everyday Collection árnyékoló - és satírecset igazán precízen viszi fel a sminket arcára. Puha sörtéivel egyszerű dolgozni, apró méretének köszönhetően pedig ideális a szemsmink elkészítéséhez. Könnyedén felviszi, és satírozza az árnyalatokat szemhéját, és bármilyen smink elkészítéséhez használható.

Tulajdonságok:

  • lehetővé teszi a szemhéjpúderek gyors felvitelét
  • minőségi kialakítású, puha sörték
  • segíti a smink tökéletesítését
  • utazáshoz és kézitáskába is
  • precíz applikációt biztosít

Használata:
Vigye fel az ecset segítségével a szemfestéket a szemhéjára finom húzó mozdulatokkal.

Fiatalos márka, amely a sminkeléshez, hajápoláshoz és hajformázáshoz szükséges kiegészítők terén igazi trendteremtő. A BrushArt márka kínálatában hajkefék, sminkecsetek és ezeket ápoló készítmények is találhatók. A menő, dizájnos kozmetikai táskák és különféle kiegészítők sem hiányoznak. Egyszóval mindent, amit egy igazi IT girl szeretne!

A bestsellerek közzé egyértelműen a vaddisznósörtés hajkefék tartoznak. Olyan fényesnek még sosem látta a haját, amilyet ezzel a hajkefével lehet varázsolni. Az alapozó gyors felviteléhez pedig felülmúlhatatlanok a szivacsok. Semmi mással nem lehet olyan természetes felületet elérni, mint éppen ezekkel.

A BrushArt az ecseteket kedvelőit is meggyőzi. A BrushArt sörtéi tökéletesen puhák, és hibátlan sminket lehet készíteni velük. A kozmetikai táskával együtt kapható ecsetek ráadásul tökéletes ajándékok. A legfiatalabb divatcsajszik a gyerekeknek való neszesszereket, hajcsatokat és hajgumikat fogják imádni. Ezek a legfinomabb hajszálakat is kíméletesen összefogják, ráadásul nagyon cukik!

Ez a BrushArt – minőségi kiegészítők, kiváló árakon, trendi dizájnnal és máris vidámabb lesz a beauty-rutin.