BrushArtCartoon Collection tisztító ecset alátét

BrushArt Cartoon Collection tisztító ecset alátét
BrushArt Cartoon Collection tisztító ecset alátét
2 350Ft

2 350,00Ft / 1 db, áfával
Kód: BRU03713 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap kedd 2021. 09. 28.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2021. 09. 28.

Leírás BrushArt Cartoon Collection

Valóban olyan gyakran tisztítja az ecseteit, ahogyan azt kellene?Lehet, hogy a megfelelő eszközök hiányoztak hozzá.A BrushArt Cartoon Collection ecsettisztító alátét könnyűvé és kellemessé teszi mindezt.A szilikon recék minden ecsetének sörtéi közül eltávolítják az smink maradékait és az elhámlott bőrsejteket.Ennek köszönhetően meghosszabbítja az élettartamukat és nem fog az arcbőrére fölösleges szennyeződést felvinni.

Tulajdonságai:

  • megkönnyíti a sminkecsetek tisztítását
  • a dupla recék biztosítják az alapos és kímélő tisztítást
  • minden ecsettípushoz ideális
  • a szilikon könnyen tisztítható és hosszú az élettartama
  • méret: 7,3 cm × 5,4 cm

Használata:
A tisztító alátétet helyezze két ujjára. A recés részre vigyen fel az ecsettisztítót és a nedves sörtéket húzza át rajta. Addig ismételje a mozdulatot, amíg teljesen tiszták lesznek, majd vízszintesen fektetve hagyja megszáradni őket.

A Notino tippje:
Amikor az ecseteket beáztatja, ügyeljen arra, hogy a víz ne kerüljön azokra a helyekre, ahol a sörték rögzítve vannak, hogy ne lazuljanak ki.

BrushArt a márkáról

Fiatalos márka, amely a sminkeléshez, hajápoláshoz és hajformázáshoz szükséges kiegészítők terén igazi trendteremtő. A BrushArt márka kínálatában hajkefék, sminkecsetek és ezeket ápoló készítmények is találhatók. A menő, dizájnos kozmetikai táskák és különféle kiegészítők sem hiányoznak. Egyszóval mindent, amit egy igazi IT girl szeretne!

A bestsellerek közzé egyértelműen a vaddisznósörtés hajkefék tartoznak. Olyan fényesnek még sosem látta a haját, amilyet ezzel a hajkefével lehet varázsolni. Az alapozó gyors felviteléhez pedig felülmúlhatatlanok a szivacsok. Semmi mással nem lehet olyan természetes felületet elérni, mint éppen ezekkel.

A BrushArt az ecseteket kedvelőit is meggyőzi. A BrushArt sörtéi tökéletesen puhák, és hibátlan sminket lehet készíteni velük. A kozmetikai táskával együtt kapható ecsetek ráadásul tökéletes ajándékok. A legfiatalabb divatcsajszik a gyerekeknek való neszesszereket, hajcsatokat és hajgumikat fogják imádni. Ezek a legfinomabb hajszálakat is kíméletesen összefogják, ráadásul nagyon cukik!

Ez a BrushArt – minőségi kiegészítők, kiváló árakon, trendi dizájnnal és máris vidámabb lesz a beauty-rutin.

Értékelés BrushArt Cartoon Collection