BrushArtCartoon Collection szempilla göndörítő csipesz

BrushArt Cartoon Collection szempilla göndörítő csipesz
BrushArt Cartoon Collection szempilla göndörítő csipesz
4 250Ft

4 250,00Ft / 1 db, áfával
10% a notino kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.
Kód: BRU03714 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vágjon bele a bevásárlásba és részesüljön 10% kedvezményben az összes parfümre és kozmetikumra a notino kóddal. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
csütörtök 2021. 09. 23.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 09. 23.

Leírás BrushArt Cartoon Collection

Még a legfényűzőbb szempillaspirál sem biztosítja az ígért hatást e nélkül a fém csoda nélkül.A BrushArt Cartoon Collection szempilla göndörítő pár pillanat alatt felemeli és begöndöríti a szempilláit.Egészítse ki az alap szépítő kellékeit ezzel a csillogó darabbal és nyerjen olyan tekintetet, amilyenről mindig is álmodott.

Tulajdonságai:

  • egyszerű, ám hatékony eszköz a szempillák megemeléséhez
  • gyengéden formázza a szempillákat a szempillaspirál használata előtt
  • utána a szempillaspirál alkalmazása egyszerűbb
  • a szempilla göndörítő használata és a spirálozás után a szemek optikailag nagyobbnak látszanak
  • a szempillák hosszabbnak és sűrűbbnek tűnnek

Anyaga:

  • a szempilla göndörítő váza – szénacél
  • gumi betét

Használata:
Nyissa szét a szempilla göndörítőt és szorítsa közé a felső szempilláit körülbelül 3 másodpercre.Ezután lazítson a szorításon. A szempillákat részenként is göndörítheti.

BrushArt a márkáról

Fiatalos márka, amely a sminkeléshez, hajápoláshoz és hajformázáshoz szükséges kiegészítők terén igazi trendteremtő. A BrushArt márka kínálatában hajkefék, sminkecsetek és ezeket ápoló készítmények is találhatók. A menő, dizájnos kozmetikai táskák és különféle kiegészítők sem hiányoznak. Egyszóval mindent, amit egy igazi IT girl szeretne!

A bestsellerek közzé egyértelműen a vaddisznósörtés hajkefék tartoznak. Olyan fényesnek még sosem látta a haját, amilyet ezzel a hajkefével lehet varázsolni. Az alapozó gyors felviteléhez pedig felülmúlhatatlanok a szivacsok. Semmi mással nem lehet olyan természetes felületet elérni, mint éppen ezekkel.

A BrushArt az ecseteket kedvelőit is meggyőzi. A BrushArt sörtéi tökéletesen puhák, és hibátlan sminket lehet készíteni velük. A kozmetikai táskával együtt kapható ecsetek ráadásul tökéletes ajándékok. A legfiatalabb divatcsajszik a gyerekeknek való neszesszereket, hajcsatokat és hajgumikat fogják imádni. Ezek a legfinomabb hajszálakat is kíméletesen összefogják, ráadásul nagyon cukik!

Ez a BrushArt – minőségi kiegészítők, kiváló árakon, trendi dizájnnal és máris vidámabb lesz a beauty-rutin.

Értékelés BrushArt Cartoon Collection