BrushArtCartoon Collection kozmetikai táska

2×
BrushArt Cartoon Collection kozmetikai táska
BrushArt Cartoon Collection kozmetikai táska
Ingyenes kiszállítás
Kiárusítás
Spóroljon
4 800Ft

Spóroljon 21%
3 750Ft

3 750,00Ft / 1 db, áfával
Kód: BRU03717 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 09. 29.
Személyes átvétel
szerda 2021. 09. 29.

Leírás BrushArt Cartoon Collection

Gazdagítsa utazó felszerelését egy szép és ugyanakkor praktikus darabbal.A BrushArt Cartoon Collection kozmetikai táska egyszerre több oknál fogva is fellelkesíti Önt.Elsőként a kidolgozott dizájn, majd a nagy belső tér és végül az ügyesen elhelyezett gumi fogja felkelteni az érdeklődését.Neki köszönhetően minden, amivel megtölti, a helyén marad.Immár semmilyen káosz a kozmetika között az utazás során.

Tulajdonságai:

  • utazáshoz ideális, ellenálló kozmetikai táska
  • 2 különálló rekesz (mély és sekély)
  • a mélyebb zseb része a gumi, amely helyén tartja annak tartalmát
  • cipzárral záródik
  • méretei: 24 cm × 7,5 cm × 16 cm

Anyaga:

  • PU, PVC
  • fém cipzár

BrushArt a márkáról

Fiatalos márka, amely a sminkeléshez, hajápoláshoz és hajformázáshoz szükséges kiegészítők terén igazi trendteremtő. A BrushArt márka kínálatában hajkefék, sminkecsetek és ezeket ápoló készítmények is találhatók. A menő, dizájnos kozmetikai táskák és különféle kiegészítők sem hiányoznak. Egyszóval mindent, amit egy igazi IT girl szeretne!

A bestsellerek közzé egyértelműen a vaddisznósörtés hajkefék tartoznak. Olyan fényesnek még sosem látta a haját, amilyet ezzel a hajkefével lehet varázsolni. Az alapozó gyors felviteléhez pedig felülmúlhatatlanok a szivacsok. Semmi mással nem lehet olyan természetes felületet elérni, mint éppen ezekkel.

A BrushArt az ecseteket kedvelőit is meggyőzi. A BrushArt sörtéi tökéletesen puhák, és hibátlan sminket lehet készíteni velük. A kozmetikai táskával együtt kapható ecsetek ráadásul tökéletes ajándékok. A legfiatalabb divatcsajszik a gyerekeknek való neszesszereket, hajcsatokat és hajgumikat fogják imádni. Ezek a legfinomabb hajszálakat is kíméletesen összefogják, ráadásul nagyon cukik!

Ez a BrushArt – minőségi kiegészítők, kiváló árakon, trendi dizájnnal és máris vidámabb lesz a beauty-rutin.

Értékelés BrushArt Cartoon Collection2