Skip to main content

BrushArtCartoon Collection géles párnácskák szemre

BrushArt Cartoon Collection géles párnácskák szemre
BrushArt Cartoon Collection géles párnácskák szemre
2 340Ft

Raktáron | 2 340,00Ft / 1 db, áfával | Kód: BRU03726
1
Express One Hungary
hétfő 2022. 01. 31.
Személyes átvétel
szombat 2022. 01. 29.

Olyan helyzetekben, amikor teljesen hibátlanul kell megjelennie, kezdje a szemeinél.Mindig számíthat a BrushArt Cartoon Collection szem alá való géles párnácskákra, melyek gondoskodnak a kipihent tekintetről.

Eltüntetik a szem alatti, felduzzadt párnácskákat és megszabadítják a fáradt megjelenéstől.Csak néhány percet adjon magának, és a tekintete újra tündöklő lesz.Nemcsak a fontos események előtt, hanem minden fárasztó éjszaka után is értékelni fogja őket.

Tulajdonságai:

  • 2 géles párnácska a szemkörnyék relaxációjára
  • a speciális gél hűvösséget megtartó tulajdonsággal rendelkezik
  • enyhíti a feszültséget a szemkörnyéken
  • frissíti a szemkörnyéket és eltünteti a duzzanatokat
  • játékos dizájn képregény-figurás szemek stílusában

Használata:
A géles párnácskákat helyezze néhány percre a hűtőbe vagy a fagyasztóba.Ezután finoman helyezze a becsukott szemek szemhéjára és relaxáljon.

A Notino tippje:
Amíg a géles párnácskák kifejtik a hatásukat, arcbőréről is gondoskodhat.Válasszon a KORIKA márkától, amely a legfejlettebb ázsiai technológiát alkalmazza, az igényeinek megfelelő fátyolmaszkot.

Fiatalos márka, amely a sminkeléshez, hajápoláshoz és hajformázáshoz szükséges kiegészítők terén igazi trendteremtő. A BrushArt márka kínálatában hajkefék, sminkecsetek és ezeket ápoló készítmények is találhatók. A menő, dizájnos kozmetikai táskák és különféle kiegészítők sem hiányoznak. Egyszóval mindent, amit egy igazi IT girl szeretne!

A bestsellerek közzé egyértelműen a vaddisznósörtés hajkefék tartoznak. Olyan fényesnek még sosem látta a haját, amilyet ezzel a hajkefével lehet varázsolni. Az alapozó gyors felviteléhez pedig felülmúlhatatlanok a szivacsok. Semmi mással nem lehet olyan természetes felületet elérni, mint éppen ezekkel.

A BrushArt az ecseteket kedvelőit is meggyőzi. A BrushArt sörtéi tökéletesen puhák, és hibátlan sminket lehet készíteni velük. A kozmetikai táskával együtt kapható ecsetek ráadásul tökéletes ajándékok. A legfiatalabb divatcsajszik a gyerekeknek való neszesszereket, hajcsatokat és hajgumikat fogják imádni. Ezek a legfinomabb hajszálakat is kíméletesen összefogják, ráadásul nagyon cukik!

Ez a BrushArt – minőségi kiegészítők, kiváló árakon, trendi dizájnnal és máris vidámabb lesz a beauty-rutin.