BrushArtProfessional szemhéjfesték ecset

2×
BrushArt Professional szemhéjfesték ecset
BrushArt Professional szemhéjfesték ecset
Ingyenes kiszállítás
B10
1 900Ft

Raktáron | 1 900,00Ft / 1 db, áfával | Kód: BRU03598
1
Express One Hungary
péntek 2021. 12. 10.
Személyes átvétel
vasárnap 2021. 12. 12.

A precízen felvitt, professzionális szemsmink elérésében segít a BrushArt Professional szemhéjfesték ecset. Formájának köszönhetően tökéletes a szemhéjtus felvitelére, vagy a precíz szemhéjfesték felvitelére is. A legapróbb részlet is kirajzolható segítségével.

Tulajdonságok:

  • megkönnyíti a szemsmink elkészítését
  • puha tapintású sörték
  • precíz smink felvitel
  • könnyű használat

Használata:
A vékony vonalak megrajzolásához vezesse az ecsetet gyengéden a szempillák mentén. Amennyiben vastagabb vonalat szeretne, nyomja az ecsetet kissé erősebben. Az ecset hegyével könnyen be tudja fejezni a vonalat a belső vagy a külső szemzugban.

Fiatalos márka, amely a sminkeléshez, hajápoláshoz és hajformázáshoz szükséges kiegészítők terén igazi trendteremtő. A BrushArt márka kínálatában hajkefék, sminkecsetek és ezeket ápoló készítmények is találhatók. A menő, dizájnos kozmetikai táskák és különféle kiegészítők sem hiányoznak. Egyszóval mindent, amit egy igazi IT girl szeretne!

A bestsellerek közzé egyértelműen a vaddisznósörtés hajkefék tartoznak. Olyan fényesnek még sosem látta a haját, amilyet ezzel a hajkefével lehet varázsolni. Az alapozó gyors felviteléhez pedig felülmúlhatatlanok a szivacsok. Semmi mással nem lehet olyan természetes felületet elérni, mint éppen ezekkel.

A BrushArt az ecseteket kedvelőit is meggyőzi. A BrushArt sörtéi tökéletesen puhák, és hibátlan sminket lehet készíteni velük. A kozmetikai táskával együtt kapható ecsetek ráadásul tökéletes ajándékok. A legfiatalabb divatcsajszik a gyerekeknek való neszesszereket, hajcsatokat és hajgumikat fogják imádni. Ezek a legfinomabb hajszálakat is kíméletesen összefogják, ráadásul nagyon cukik!

Ez a BrushArt – minőségi kiegészítők, kiváló árakon, trendi dizájnnal és máris vidámabb lesz a beauty-rutin.