BrushArtHair Hair Rings hajgumik 4 db

1×
BrushArt Hair Hair Rings hajgumik 4 db
BrushArt Hair Hair Rings hajgumik 4 db
hajgumik 4 db

  • BrushArt Hair Hair Rings hajgumik 4 db
  • BrushArt Hair Hair Rings hajgumik 4 db
Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: BRU03600

Szelídítse meg tincseit a BrushArt Hair Rings Metal hajgumikkal. Praktikus 4 db-os csomagolásának köszönhetően mindig kéznél lesz egy hajgumi. Nem tépi, vagy húzza a hajat és nem károsítja a hajszálakat. Neutrális színei mindenhez jól mennek és viselésük is kényelmes.

Tulajdonságok:

  • megelőzi a haj töredezését
  • sima felületű spirálforma
  • nem húzza a hajat
  • erős tartás

Fiatalos márka, amely a sminkeléshez, hajápoláshoz és hajformázáshoz szükséges kiegészítők terén igazi trendteremtő. A BrushArt márka kínálatában hajkefék, sminkecsetek és ezeket ápoló készítmények is találhatók. A menő, dizájnos kozmetikai táskák és különféle kiegészítők sem hiányoznak. Egyszóval mindent, amit egy igazi IT girl szeretne!

A bestsellerek közzé egyértelműen a vaddisznósörtés hajkefék tartoznak. Olyan fényesnek még sosem látta a haját, amilyet ezzel a hajkefével lehet varázsolni. Az alapozó gyors felviteléhez pedig felülmúlhatatlanok a szivacsok. Semmi mással nem lehet olyan természetes felületet elérni, mint éppen ezekkel.

A BrushArt az ecseteket kedvelőit is meggyőzi. A BrushArt sörtéi tökéletesen puhák, és hibátlan sminket lehet készíteni velük. A kozmetikai táskával együtt kapható ecsetek ráadásul tökéletes ajándékok. A legfiatalabb divatcsajszik a gyerekeknek való neszesszereket, hajcsatokat és hajgumikat fogják imádni. Ezek a legfinomabb hajszálakat is kíméletesen összefogják, ráadásul nagyon cukik!

Ez a BrushArt – minőségi kiegészítők, kiváló árakon, trendi dizájnnal és máris vidámabb lesz a beauty-rutin.