BrushArt Basic Pink

szempilla és szemöldök ecset

BrushArt Basic Pink szempilla és szemöldök ecset
BrushArt Basic Pink szempilla és szemöldök ecset
BrushArt Basic Pink szempilla és szemöldök ecset
BrushArt Basic Pink szempilla és szemöldök ecset
BrushArt Basic Pink szempilla és szemöldök ecset
BrushArt Basic Pink szempilla és szemöldök ecset
szempilla és szemöldök ecset
1 240Ft

Kód: BRU1064 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
már holnap 2018. 07. 24., kedd
Személyes átvétel
már holnap 2018. 07. 24., kedd
Ajándék az Ön számára
Vásároljon BrushArt termékeket akár 50 % kedvezménnyel. A kosaránál az art50hu kódot használja. Egy profi sminkhez szerezze be a minőségi kellékeket.

BrushArt Basic Pink kozmetika leírása

A BrushArt Basic Pink kollekciójának ez az eszköze mindennel rendelkezik, ami a szem tökéletességének hangsúlyozásához szükséges. Két eszköz egyszerre, azaz a szempillák elválasztására szolgáló fém fésű, és a szemöldök fésülésére és alakítására, illetve a felesleges szempilla- vagy szemöldökfesték eltávolítására szolgáló puha kefe. Használatának köszönhetően szemöldökének formája mindig kifogástalan lesz, és szempillái tökéletesen ragyognak majd. 

A kefés részt a szemöldök igazítására vagy a felesleges festék eltávolítására használja. A fém fésűvel a szempillafesték felvitele után fésülje át szempilláit, így elválasztja egymástól a pillákat és eltávolítja az esetleges csomókat. 

A kefe kiváló minőségű szintetikus szálakból készül. A BrushArt Basic Pink kollekció ecsetei a természetes hajra allergiás bőrön is használhatók.  

Hogyan kell karbantartani a BrushArt ecseteket? Mindennapi használat esetén ajánlatos hetente egyszer kimosni a BrushArt ecseteket. Dörzsölje ki az ecseteket finom szappanos vagy kifejezetten erre a célra szolgáló készítményt tartalmazó langyos vízben. A fém részeket és a markolatot igyekezzen távol tartani a víztől. Amennyiben rendkívül ellenálló sminklerakódás van az ecseten, adhat egy kis szódabikarbónát is a samponhoz. Hagyja egy kicsit ázni az ecseteket, majd mossa ki őket folyó víz alatt, és az öblítést addig végezze, míg az elfolyó víz nem lesz teljesen tiszta. Ezután nyomja ki a maradék vizet az ecsetek szálaiból, és formázza vissza a szálakat eredeti állapotukba. Hagyja természetes módon megszáradni vízszintes, vagy szálakkal lefelé néző függőleges helyzetben. Az ecsetek megfelelő ápolása meghosszabbítja élettartamukat és garantálja a smink megfelelő felvitelét.  

BrushArt a márkáról

BrushArt kozmetikai ecsetek - A BrushArt, mint ahogy azt a márka neve is jelzi, átváltoztatja a mindennapi sminkelést művészetté. Ezek a ecsetek kifejezetten a tökéletes smink készítésére készültek. A hibamentes make-up pontos felvitelt igényel, melyet biztosítanak a kiváló BrushArt ecsetek. A BrushArt kínálatában megtalálható bármilyen sminkeléshez szükséges ecset. A BrushArt Eye kollekció a szemre és a szemöldökre összpontosít, a BrushArt Face az arcpirosítók, púderek és make-up –ok felvitelére kínál ecseteket, míg a BrushArt Lip kollekció az ajakfényekhez és a rúzsokhoz.

Menu