BrushArtBasic Pink satírozó szemhéjpúderecset

BrushArt Basic Pink satírozó szemhéjpúderecset
BrushArt Basic Pink satírozó szemhéjpúderecset
satírozó szemhéjpúderecset

Kód: BRU1068 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Vágjon bele a bevásárlásba és részesüljön 10% kedvezményben az összes parfümre és kozmetikumra a notino kóddal. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.

Leírás BrushArt Basic Pink

A lapos BrushArt Basic Pink ecsetet rendkívül sűrűn szedett, puha és rövid szintetikus szállak alkotják, melyek minden alkalommal optimális mennyiségű színező anyagot vesznek fel. Lekerekített formája alkalmassá teszi a színek keverésre és a szempillavonalak nagy pontosságú eldolgozására. Ez az ecset pontos árnyékolásra és a szemhéjfesték szempillavonalak mentén történő füstösítésére is használható. Száraz és nedves alkalmazásra, por és krémes szemfestékhez egyaránt alkalmazható. A BrushArt Basic Pink árnyékoló ecsettel ezen kívül még a szemöldökre is felvihető a festék. Segítségével bármilyen hatást el tud érni , függetlenül attól, hogy csak hagyományos módon szeretné felvinni a szemfestéket, vagy a divatbemutatók trendjeit akarja követni. 

Tippek a füstösítéshez: a BrushArt Basic Pink árnyékoló ecsetre vigyen fel erősen sötét szemhéjpúdert és rajzoljon egy vonalat a felső szempillák mentén, ezt a vonalat esetleg szemceruzával is megrajzolhatja. Ezután nyomja rá kissé az ecsetet a vonal szélére és satírozza el a mélyítővonal irányába, a szemöldöknél szinte teljesen elmosódva. A külső szemzug kiemeléséhez tegyen fel sötét szemhéjfestéket és árnyékolja. A hatás fokozásához az alsó szempillasor külső része mentén is rajzoljon egy vonalat és finoman satírozza el azt is. 

Az ecset kiváló minőségű szintetikus szálakból készül. A BrushArt Basic Pink kollekció ecsetei a természetes hajra allergiás bőrön is használhatók. 

Hogyan kell karbantartani a BrushArt ecseteket? Mindennapi használat esetén ajánlatos hetente egyszer kimosni a BrushArt ecseteket. Dörzsölje ki az ecseteket finom szappanos vagy kifejezetten erre a célra szolgáló készítményt tartalmazó langyos vízben. A fém részeket és a markolatot igyekezzen távol tartani a víztől. Amennyiben rendkívül ellenálló sminklerakódás van az ecseten, adhat egy kis szódabikarbónát is a samponhoz. Hagyja egy kicsit ázni az ecseteket, majd mossa ki őket folyó víz alatt, és az öblítést addig végezze, míg az elfolyó víz nem lesz teljesen tiszta. Ezután nyomja ki a maradék vizet az ecsetek szálaiból, és formázza vissza a szálakat eredeti állapotukba. Hagyja természetes módon megszáradni vízszintes, vagy szálakkal lefelé néző függőleges helyzetben. Az ecsetek megfelelő ápolása meghosszabbítja élettartamukat és garantálja a smink megfelelő felvitelét.  

BrushArt a márkáról

Fiatalos márka, amely a sminkeléshez, hajápoláshoz és hajformázáshoz szükséges kiegészítők terén igazi trendteremtő. A BrushArt márka kínálatában hajkefék, sminkecsetek és ezeket ápoló készítmények is találhatók. A menő, dizájnos kozmetikai táskák és különféle kiegészítők sem hiányoznak. Egyszóval mindent, amit egy igazi IT girl szeretne!

A bestsellerek közzé egyértelműen a vaddisznósörtés hajkefék tartoznak. Olyan fényesnek még sosem látta a haját, amilyet ezzel a hajkefével lehet varázsolni. Az alapozó gyors felviteléhez pedig felülmúlhatatlanok a szivacsok. Semmi mással nem lehet olyan természetes felületet elérni, mint éppen ezekkel.

A BrushArt az ecseteket kedvelőit is meggyőzi. A BrushArt sörtéi tökéletesen puhák, és hibátlan sminket lehet készíteni velük. A kozmetikai táskával együtt kapható ecsetek ráadásul tökéletes ajándékok. A legfiatalabb divatcsajszik a gyerekeknek való neszesszereket, hajcsatokat és hajgumikat fogják imádni. Ezek a legfinomabb hajszálakat is kíméletesen összefogják, ráadásul nagyon cukik!

Ez a BrushArt – minőségi kiegészítők, kiváló árakon, trendi dizájnnal és máris vidámabb lesz a beauty-rutin.

Értékelés BrushArt Basic Pink