BrushArt Basic Light Blue ecset a folyékony make-up-ra

 • BrushArt Basic Light Blue ecset a folyékony make-up-ra
 • BrushArt Basic Light Blue ecset a folyékony make-up-ra 1
   více

  BrushArt Basic Light Blue változatok

  • BrushArt Basic Light Blue ecset a folyékony make-up-ra  ecset a folyékony make-up-ra 

   Ez a termék jelenleg nem elérhető.


   Kód: BRU1076

  Fel

  Kozmetikai termék leírása BrushArt Basic Light Blue

  Értékelés

  Egyszerű használat

  Kozmetikai minőség

  Eredményesség

  A BrushArt Basic Light Blue folyékony alapozó ecset egyetlen nő felszereléséből sem hiányozhat. Lapos formájának és a végén szűkülő finom szálainak köszönhetően minden folyékony vagy krémes készítményt egyenletesen terít szét. Még az arc kevésbé hozzáférhető helyeire is beér, és nem hagy csíkot maga után. Nem csak nagyobb hibák korrektorral történő kijavítására használhatja, de különböző maszkokat, ápolókat, krémeket vagy szérumokat is felvihet vele.

  A tökéletesen sugárzó smink elkészítéséhez két különböző árnyalatú folyékony alapozót használjon. A világosabb árnyalatot vigye fel a BrushArt Basic Light Blue ecsettel az arc közepére, a sötétebb árnyalatot viszont kontúrként használja.

  Az ecset szintetikus szálakból készül. A BrushArt Basic Light Blue kollekció ecsetei a természetes hajra allergiás bőrön is használhatók.

  Hogyan kell karbantartani a BrushArt ecseteket? Mindennapi használat esetén ajánlatos hetente egyszer kimosni a BrushArt ecseteket. Dörzsölje ki az ecseteket finom szappanos vagy kifejezetten erre a célra szolgáló készítményt tartalmazó langyos vízben. A fém részeket és a markolatot igyekezzen távol tartani a víztől. Amennyiben rendkívül ellenálló sminklerakódás van az ecseten, adhat egy kis szódabikarbónát is a samponhoz. Hagyja egy kicsit ázni az ecseteket, majd mossa ki őket folyó víz alatt, és az öblítést addig végezze, míg az elfolyó víz nem lesz teljesen tiszta. Ezután nyomja ki a maradék vizet az ecsetek szálaiból, és formázza vissza a szálakat eredeti állapotukba. Hagyja természetes módon megszáradni vízszintes, vagy szálakkal lefelé néző függőleges helyzetben. Az ecsetek megfelelő ápolása meghosszabbítja élettartamukat és garantálja a smink megfelelő felvitelét. 

  Fel

  A BrushArt márkáról

  BrushArt kozmetikai ecsetek - A BrushArt, mint ahogy azt a márka neve is jelzi, átváltoztatja a mindennapi sminkelést művészetté. Ezek a ecsetek kifejezetten a tökéletes smink készítésére készültek. A hibamentes make-up pontos felvitelt igényel, melyet biztosítanak a kiváló BrushArt ecsetek. A BrushArt kínálatában megtalálható bármilyen sminkeléshez szükséges ecset. A BrushArt Eye kollekció a szemre és a szemöldökre összpontosít, a BrushArt Face az arcpirosítók, púderek és make-up –ok felvitelére kínál ecseteket, míg a BrushArt Lip kollekció az ajakfényekhez és a rúzsokhoz.

  Fel

  Értékelés BrushArt Basic Light Blue

  Mit gondol Ön a BrushArt Basic Light Blue termékről?

  A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


  Értékelés *

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "


  Az elküldéssel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Notino s.r.o. /Kft./, az Ön személyes adatait termékértékelés feldolgozása és megjelenítése céljából feldolgozza. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák.​