BrushArt Basic Light Blue blending ecset

 • BrushArt Basic Light Blue blending ecset
 • BrushArt Basic Light Blue blending ecset 1
   více

  BrushArt Basic Light Blue változatok

  • BrushArt Basic Light Blue blending ecset  dbblending ecset 

   Ez a termék jelenleg nem elérhető.

   db
   Kód: BRU1079

  Fel

  Kozmetikai termék leírása BrushArt Basic Light Blue

  Értékelés

  Egyszerű használat

  Kozmetikai minőség

  Eredményesség

  A BrushArt Basic Light Blue sminkecsettel a különböző árnyalatú szemhéjpúderek közti határvonalakat moshatja össze a szemhéjon, és felviheti vele a világosítót a szemöldök irányába. Használhatja árnyékolók nagyobb területekre történő felvitelére is, segít az arc nehezen hozzáférhető részeire juttathatni a púdert, vagy szétterítheti vele a folyékony korrektort, de a szemkörnyéki területek púderezésében is segítségére lehet. Kiváló minőségű puha szintetikus szálakból készült.

  Ha füsthatást szeretne elérni, körkörös mozdulatokkal vigye fel a szemhéjpúdert, mivel így a pigmentek jobban tapadjanak a szemhéjhoz. Viszont ha finom színátmeneteket kíván létrehozni, a szemhéjpúdert oldalról oldalra haladva vigye fel a szemhéjára.

  A BrushArt Basic Light Blue kollekció ecsetei természetes hajra és allergiás bőrön is használhatók.

  Hogyan kell karbantartani a BrushArt ecseteket? Mindennapi használat esetén ajánlatos hetente egyszer kimosni a BrushArt ecseteket. Dörzsölje ki az ecseteket finom szappanos vagy kifejezetten erre a célra szolgáló készítményt tartalmazó langyos vízben. A fém részeket és a markolatot igyekezzen távol tartani a víztől. Amennyiben rendkívül ellenálló sminklerakódás van az ecseten, adhat egy kis szódabikarbónát is a samponhoz. Hagyja egy kicsit ázni az ecseteket, majd mossa ki őket folyó víz alatt, és az öblítést addig végezze, míg az elfolyó víz nem lesz teljesen tiszta. Ezután nyomja ki a maradék vizet az ecsetek szálaiból, és formázza vissza a szálakat eredeti állapotukba. Hagyja természetes módon megszáradni vízszintes, vagy szálakkal lefelé néző függőleges helyzetben. Az ecsetek megfelelő ápolása meghosszabbítja élettartamukat és garantálja a smink megfelelő felvitelét. 

  Fel

  A BrushArt márkáról

  BrushArt kozmetikai ecsetek - A BrushArt, mint ahogy azt a márka neve is jelzi, átváltoztatja a mindennapi sminkelést művészetté. Ezek a ecsetek kifejezetten a tökéletes smink készítésére készültek. A hibamentes make-up pontos felvitelt igényel, melyet biztosítanak a kiváló BrushArt ecsetek. A BrushArt kínálatában megtalálható bármilyen sminkeléshez szükséges ecset. A BrushArt Eye kollekció a szemre és a szemöldökre összpontosít, a BrushArt Face az arcpirosítók, púderek és make-up –ok felvitelére kínál ecseteket, míg a BrushArt Lip kollekció az ajakfényekhez és a rúzsokhoz.

  Fel

  Értékelés BrushArt Basic Light Blue

  Mit gondol Ön a BrushArt Basic Light Blue termékről?

  A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


  Értékelés *

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "  Az elküldéssel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Notino s.r.o. /Kft./, az Ön személyes adatait termékértékelés feldolgozása és megjelenítése céljából feldolgozza. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák.​

  Menu