BrushArtAccessories Nail körömreszelő szett

BrushArt Accessories Nail körömreszelő szett
BrushArt Accessories Nail körömreszelő szett
árnyalat Yellow/Blue 2 db
1 160Ft

  Raktáron | 580,00Ft / 1 db, áfával | Kód: BRU04008
  1
  Ajándék az Ön számára
  Adja meg a 20brands kódot a kosarában, és 20% kedvezményben részesül a kiválasztott márkákra. A kedvezmény nem érvényes a már akciós vagy kiárusított termékekre.
  Express One Hungary
  kedd 2022. 01. 25.
  Személyes átvétel
  kedd 2022. 01. 25.

  A nélkülözhetetlen BrushArt Accessories Nail körömreszelő tökéletes formát biztosít a körmeinek, amelyek mindig szépen ápoltak és teljesen szabályosak lesznek.

  Tulajdonságok:

  • formázza és rövidíti a körmöket
  • megelőzi a körmök szálkásodását és töredezését
  • körömreszelő utazáshoz és kézitáskába is ideális

  Használata:
  Helyezze a körömhöz és finoman egy irányba húzogatva reszeljen vele.

  Fiatalos márka, amely a sminkeléshez, hajápoláshoz és hajformázáshoz szükséges kiegészítők terén igazi trendteremtő. A BrushArt márka kínálatában hajkefék, sminkecsetek és ezeket ápoló készítmények is találhatók. A menő, dizájnos kozmetikai táskák és különféle kiegészítők sem hiányoznak. Egyszóval mindent, amit egy igazi IT girl szeretne!

  A bestsellerek közzé egyértelműen a vaddisznósörtés hajkefék tartoznak. Olyan fényesnek még sosem látta a haját, amilyet ezzel a hajkefével lehet varázsolni. Az alapozó gyors felviteléhez pedig felülmúlhatatlanok a szivacsok. Semmi mással nem lehet olyan természetes felületet elérni, mint éppen ezekkel.

  A BrushArt az ecseteket kedvelőit is meggyőzi. A BrushArt sörtéi tökéletesen puhák, és hibátlan sminket lehet készíteni velük. A kozmetikai táskával együtt kapható ecsetek ráadásul tökéletes ajándékok. A legfiatalabb divatcsajszik a gyerekeknek való neszesszereket, hajcsatokat és hajgumikat fogják imádni. Ezek a legfinomabb hajszálakat is kíméletesen összefogják, ráadásul nagyon cukik!

  Ez a BrushArt – minőségi kiegészítők, kiváló árakon, trendi dizájnnal és máris vidámabb lesz a beauty-rutin.