BrushArtAccessories Face arcápoló szett

BrushArt Accessories Face arcápoló szett
BrushArt Accessories Face arcápoló szett
minty
3 150Ft

Raktáron | 3 150,00Ft / 1 db, áfával | Kód: BRU04019

tál + make-up ecset arcmaszkhoz + kozmetikai spatula krémhez

1
Ajándék az Ön számára
Adja meg a 20brands kódot a kosarában, és 20% kedvezményben részesül a kiválasztott márkákra. A kedvezmény nem érvényes a már akciós vagy kiárusított termékekre.
Express One Hungary
kedd 2022. 01. 25.
Személyes átvétel
kedd 2022. 01. 25.

A banánból, mézből, joghurtból vagy agyagból készülő arcpakolásoknak egy közös tulajdonságuk van – mindegyiket alaposan össze kell keverni! És a BrushArt Accessories arcpakolásokat előkészítő készlete ezt az Ön számára maximálisan megkönnyíti. A komplett felszerelés az összetevők kiméréséhez, a pakolás összekeveréséhez és felviteléhez mindig készenlétben lesz.

Bármikor úgy dönt, hogy egy beauty délutánt tart egyedül vagy akár a barátnőjével, ehhez semmi nem fog hiányozni. Az egyedüli dolog, ami csak hátramaradt, az a legszebb színű készlet kiválasztása.

Tulajdonságai:

  • 4-részes készlet a házi arcpakolás elkészítéséhez az alábbi összeállításban:
  • ideális méretű és formájú tálka a pakolás anyagának kikeveréséhez
  • mérőkanál az összetevők pontos adagolásához
  • kellemes fogású simító lapátka
  • finom sörtéjű kefe a pakolás egyszerű felviteléhez
  • kompakt méretek, utazásra is alkalmasan
  • többféle szép pasztellszínű kivitel

Használata:
A készletet minden használatot követően alaposan mossa el és tisztán, szárazon tárolja.

Fiatalos márka, amely a sminkeléshez, hajápoláshoz és hajformázáshoz szükséges kiegészítők terén igazi trendteremtő. A BrushArt márka kínálatában hajkefék, sminkecsetek és ezeket ápoló készítmények is találhatók. A menő, dizájnos kozmetikai táskák és különféle kiegészítők sem hiányoznak. Egyszóval mindent, amit egy igazi IT girl szeretne!

A bestsellerek közzé egyértelműen a vaddisznósörtés hajkefék tartoznak. Olyan fényesnek még sosem látta a haját, amilyet ezzel a hajkefével lehet varázsolni. Az alapozó gyors felviteléhez pedig felülmúlhatatlanok a szivacsok. Semmi mással nem lehet olyan természetes felületet elérni, mint éppen ezekkel.

A BrushArt az ecseteket kedvelőit is meggyőzi. A BrushArt sörtéi tökéletesen puhák, és hibátlan sminket lehet készíteni velük. A kozmetikai táskával együtt kapható ecsetek ráadásul tökéletes ajándékok. A legfiatalabb divatcsajszik a gyerekeknek való neszesszereket, hajcsatokat és hajgumikat fogják imádni. Ezek a legfinomabb hajszálakat is kíméletesen összefogják, ráadásul nagyon cukik!

Ez a BrushArt – minőségi kiegészítők, kiváló árakon, trendi dizájnnal és máris vidámabb lesz a beauty-rutin.