Bruno Banani Dangerous Woman Eau de Toilette hölgyeknek

10×
Bruno Banani Dangerous Woman Eau de Toilette hölgyeknek
Bruno Banani Dangerous Woman Eau de Toilette hölgyeknek
40 ml
5 100Ft

12 750Ft / 100 ml, áfával
Kód: BBA0081 | Raktáron

Ezt a terméket már a gyártó is celofán nélkül csomagolja.

1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 03. 02.
Személyes átvétel
kedd 2021. 03. 02.

Bruno Banani Dangerous Woman parfüm leírása
Összetétel

Lenyűgöző, érzéki és veszélyes. Mint Ön is. A Bruno Banani Dangerous Woman eau de toilette az ön titkos csábító fegyvere lesz, amellyel a flörtölést új szintekre emeli. Keleties illata a vaníliával és kókusszal nem egy férfi fejét csavarja el a környezetében, és Önt a figyelem középpontjába állítja. Éppen úgy, ahogyan szereti.

  • keleties illat vaníliával és kókusszal
  • a 2012-es Dangerous Man férfiillat párját alkotja
  • nappal és különleges alkalmakon való viseletként is ideális

Az illat összetétele:
Először a lédús fekete ribizli illata érződik, majd ezt a finom kókusz és a kellemes virágos tónusok egészítik ki. Az illat alapját a ínyenc vanília adja, ez marad legtovább a bőrön, és szó szerint megörvendezteti az érzékeit.

Az illat története
A Bruno Banani Dangerous Woman női illat 2013-ban készült a 2012-es Bruno Banani Dangerous Man férfiverzió párjaként. Az illat arca a brazil topmodell Amanda Brandao lett, aki szó szerint tökéletesen megtestesíti a Dangerous Woman illat koncepcióját – szexi, kihívó, szórakoztató, spontán, ellenállhatatlan, szereti a társaságot és a flörtölést.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
feketeribizli
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
kókusz, virágos tónusok
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
vanília, heliotrop
Az illat fajtája
orientális

Bruno Banani a márkáról

p>Bruno Banani parfümök | Az igazi, csipetnyi extravaganciával és egy csepp provokációval fűszerezett eredetiséget részesíti előnyben? A Bruno Banani kultikus márka pontosan ilyen. Filozófiáját legjobban ez a szlogen fejezi ki: „A Bruno Banani nem való mindenkinek!”
A Bruno Banani világhírű márka, amely méltán birtokol egy domináns helyet a divat és kiegészítők világában. Luxus fehérneműt, ékszert, órát, szemüveget, cipőt, táskát és parfümöt kínál. A illatok világában a Bruno Banani kiérdemelte egy - élettel és energiával teli, magabiztos férfiaknak és nőknek szánt - vad márka imázsát. Aki Bruno Banani parfümöt használ, világosan és szemrebbenés nélkül tudatja, hogy egyedinek érzi magát, fontos számára a különlegesség, de a nagyvonalúságban és a szellemességben sem szenved hiányt. A Bruno Banani soha nem lesz a tömegek, a kollektív csiszoltság és mértéktartás választása. Kihívás, amely magában egyesíti a magas minőség, a stílus, a szabadság és a zabolátlanság garanciáját.
Milyen is tulajdonképpen a Bruno Banani márka a története? Születésénél kik voltak jelen? 1993-at írunk. A kelet-németországi Tricotex textilgyár korábbi főnöke, Wolfgang Jasser, addigi gyakorlata szerint elegendő tapasztalattal rendelkezett, Klaus Jungwickel vállalkozónak pedig Mittelbachban volt egy kis saját, 30 alkalmazottat foglalkoztató cége. Így azután összehozták mindazt, ami hazájuk keleti és nyugati felében, s bennük magukban is a legjobb volt, és világra jött a Bruno Banani márka. A márka első jelzésként egy luxus fehérnemű kollekciót mutatott be, és az addigi hagyományoktól teljesen eltérő propaganda-módszerek révén vált híressé. A Bruno Banani fehérneműt afrikai expedíció során, a Mir űrállomáson és 4800 méterrel a tenger szintje alatt tesztelték. Az egyik leginkább provokatív akció 2007-ben zajlott, amikor is egy gyönyörű lányokból álló kommandó ment ki az utcákra, hogy ellenőrizze a férfi járókelők fehérneműjének állapotát.
A cég hírnevével együtt nőtt a termékkínálat is, és az alsóneműkhöz más divatáru-féleségek is csatlakoztak. És persze a parfümök sem hiányozhattak. A Bruno Banani márka 2000 óta egész sor kivételes férfi és női parfüm illatával gazdagította a piacot. A tökéletes illatkompozíciók és a különlegesen szép dizájnú üvegcsék hamar felkeltették a figyelmet és népszerűségre tettek szert. Gyorsan a figyelem középpontjába kerültek az összes modern ügyfélnél, akik számára fontos a stílus, a minőség és a frissesség. A Bruno Banani varázslat működni kezdett, és hatása mindmáig tart. Próbálja ki Ön is a Bruno Banani illatmágiát! Szakadjon el a sztereotípiától, és hagyja szóhoz jutni féktelen énjét, amely kivételességre vágyik.
Ne feledje, hogy a Bruno Banani nem való mindenkinek, csak Önnek való!

Értékelés Bruno Banani Dangerous Woman10