Bronzosítók

Make-up
Nem tartalmaz a beállított szűrőknek megfelelő termékeket.
Bronzosítók
Választott már
  • Mary Kay

A hűvösebb hónapokban is napbarnított bőrre vágyik? A minőségi bronzosítóval azonnal napbarnított megjelenést varázsolhat magának, és pillanatok alatt úgy nézhet ki, mintha most jött volna haza a nyaralásból. Ráadásul a bronzosító az arc kontúrozására is kiváló, és csupán néhány jól bevált szabályt kell szem előtt tartania.

Milyen bronzosítót célszerű választani?

Amennyiben még nem használt bronzosítót, úgy a bronzosító púder vagy a bronzosító színező gyöngy lesz a legjobb választás. Ezeknek a bronzosítóknak a használata rendkívül egyszerű. Csak fel kell vinni gyengéden az ecsettel az arccsontja alá, a halántékára, az álla köré és az orra oldalára, majd az fokozatosan növeli az intenzitását. A por állagú bronzosítókat könnyen el tudja dolgozni, és elkerülheti velük a kellemetlen mesterséges benyomást.

A por állagú bronzosítók mellett a folyékony bronzosító vagy bronzosító stift is szóba jöhet, mert kis gyakorlás után azokkal is tökéletesen napbarnítottá tudja tenni az arcát.

Mivel kell felhordani a bronzosítót?

Ez a kézügyességétől, a tapasztalatoktól, valamint attól függ, hogy mit szeret jobban használni. Amennyiben gyakorlata van a bronzosító felvitelében, például szivaccsal is felviheti. Azonban, ha még kezdő a bronzosító használatában, akkor a nagy ecsetet javasoljuk, mert azzal könnyebben létre tudja hozni a természetes hatást.

Próbálja ki a Catrice bronzosítót, illetve a L’Oréal Paris vagy NYX Professional Makeup bronzosító púdert, és élvezze a ragyogó napbarnított megjelenését!